Hamato nyitható kanapé

Ágy funkcióval ellátva

499 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Hamato nyitható kanapé, ágyazható kivitelben!

Állítható, relax fejtámlákkal ellátott ülőgarnitúra. Impozáns, bőrhatású szövettel fedték, amely tisztítás szempontjából is előnyös, illetve tapintásra is kellemes. Nem olyan hideg, rideg, mint a bőr, viszont hasonlóan elegáns külsőt kölcsönös a kanapé számára. A Hamato nyitható kanapé már várja leendő otthonát!

Elegáns és stílusos és impozáns. Tipikusan egy olyan darab, amely egy modern lakásban is jól mutat, azonban klasszikusabb otthonokban is megállja a helyét. Színe és szövetének mintázata kölcsönöz neki egy kis rusztikus hatást, viszont ez nem annyira szembetűnő. Ennek köszönhető, hogy a modernebb berendezésű szobákban is jól mutat majd.

Méret: 230cm széles

ágyazhatóság: 160 x 200 cm

Rejteget magában egy plusz funkciót is, amely megkönnyítheti a vendégünk életét, amennyiben este már nem szeretne fáradtan haza utazni. Vagy netán a távol élő nagymama utazott fel pár napra? Egyszerűen csak húzzuk ki az ülőfelületet, majd terítsük le egy lepedővel… Akár egy igazi ágy! Az ágyfunkciót bárki könnyedén használatba tudja venni. Kinyitása nem igényel különösebb energiabefektetést , játszi könnyedséggel mozgatható. Valóban prémium minőség! Emiatt sajnos nem olcsó, viszont tartós és nem lehet összevetni egy olcsóbb típussal, ugyan is itt a szerkezet is prémium tartós kialakítású.

A képeken keresztül is érezhető, hogy egy strapabíró, erős szerkezettel megáldott, hosszú életű kanapéról van szó. Érdemes ellátogatnia üzletünkbe, hiszen “Hamato” már nagyon várja leendő otthonát és mint minden bútorunkból, belőle is csak egy-két darab található készletünkben.

Válogasson több száz kanapé közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek!
Tekintse meg további termékeinket az ülőgarnitúrák fülre kattintva.