Ceuta kanapé

ágyazható szövet kanapé

239 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Ceuta ágyazható és ágyneműtartós kanapé

A változatos, szokásoktól eltérő színeket kedvelő vásárlóinknak szép számmal akadnak ülőgarnitúrák áruházunk kínálatában. Ennek egyik darabja a Ceuta nevű egyenes kanapé, mely türkizkék színével vidámságot és jó hangulatot hoz majd a hozzá illő térbe. Anyaga zsákszövet, mely kellően puha tapintású, e mellett mégis könnyen tisztítható.

Karfái nagyon keskenyek, mely előnye, hogy helytakarékos, illetve több hasznos felület marad a kanapén.

A tervezők nem bonyolították túl a kanapét, ám mégis sikerült egy tetszetős és könnyen szerethető kanapét alkotniuk. A szögletes formákat a két kerekded háttámla nagyszerűen ellensúlyozza,  a steppelt felületek mesterien törik meg az egynemű, sima felületeket.   A Ceuta elsőszámú előnye azonban még sem ez, hanem hogy ággyá alakítható. Egy könnyed mozdulattal a két háttámla eltávolítható, majd az ülőfelületet kihúzva kész is az ágy. Szélessége 155cm, mely két fő számára is elegendő helyet képes nyújtani. Fontos megjegyezni, hogy az ülőfelület tökéletesen egyenes, hely alapkritérium ahhoz, hogy alvásunk tökéletesen zavartalan, nem mellesleg egészséges legyen.

A Ceuta kitűnő választás hétvégi házakba, nyaralókba, épp úgy mint a gyerekszobába. (A képen látható két kispárna a garnitúrához tartozik.)

Amennyiben a kanapé elnyerte tetszését, hívjon minket bátran, és érdeklődjön a részletekről. Illetve látogasson el hozzánk személyesen is, ahol több száz hasonló ülőgarnitúrával várjuk Önöket. A jelen készletekről informálódjon telefonon!

Nagyon kényelmes kivitel, érdemes kipróbálni, amíg a készlet tart.

Méret: 210 x 90 cm 155 cm széles ággyal.

Válogasson kedvére több száz ülőgarnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem érdeklődjön telefonon vagy akár személyesen.

f