Okomo ülőgarnitúra

extra hosszú ülőfelülettel

434 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Okomo ülőgarnitúra, extra hosszú ülőfelülettel.

Erős és strapabíró szövettel fedett ülőgarnitúra, amely igazán nagy nappaliba lett kitalálva. Nem rendelkezik különösebb extra funkcióval, se lábtartó, se zenélő és világító LED panel, de elvégre egy ülőgarnitúrának nincs is ilyenekre szüksége. Amennyiben zenét szeretnénk hallgatni remek hangrendszerek kaphatók az erre szakosodott üzletekben. Ez az ülőgarnitúra azoknak lett kitalálva, akik szeretik habzsolni az életet. Nem riadnak vissza a házibuliktól és az összejövetelektől. Három és fél méteres hosszán bőven elférnek majd a barátok, legyen szó közös meccsnézésről, vagy akár csak egy kellemes közös iszogatásról. Az Okomo ülőgarnitúra biztosítja majd a komfortos ülőhelyet!

Méret: 350 x 170 cm

Szürke színe könnyen beleolvad majd környezetébe, de érdemes keresnünk hozzá pár díszpárnát, amely megtöri a monotonitást és egy kis életet visz garnitúránkba. Azért szeretem az ilyen bútorokat, mert szabadon lehet velük dolgozni. Kiegészítőkkel, szobanövényekkel és egyéb apróságokkal olyan idilli hangulatot teremthetünk, melyek sokan megirigyelnének. Egy ilyen letisztult és natúr garnitúra a lakberendezők álma.

Amennyiben megtetszett a képeken látható bútorunk, kérem mielőbb látogasson üzletünkbe, illetve érdeklődjön kollégáinknál. Mint minden termékünkből, ebből is csak egy darab található készleten. Több alkalommal előfordult már, hogy kedves vevőnk sajnos lecsúszott a vételről, így érdemes telefonon érdeklődni, mielőtt üzletünkbe látogatna.

Válogasson több száz ülőgarnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Tekintse meg további termékeinket az ülőgarnitúrák fülre kattintva.