Mangoo ágyazható ülőgarnitúra

relax támlás, ágyneműtartós ülőgarnitúra

529 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Szürke és puha, akárcsak a mangó.

A Mangoo ülőgarnitúránk igazi telitalálat lehet fiatal pároknak, vagy első lakástulajdonosoknak. Az ára a méreteihez és funkcióihoz viszonyítva enyhén szólva is baráti. Anyaga zsákszövet, azok közül is a puhább, kevésbé érdes változat, alja szürke színű textilbőr, mely természetes fényével nagyon jól kiegészíti a kanapé matt zsákszövetét.

Az ülések mélysége rendkívül nagy és a rövidebb nyúlványa is igen széles. Ezen tulajdonságai miatt ez a garnitúra egy igazi tévénézős kanapé, ahol párunkkal egymás zavarása nélkül is kényelmesen kikapcsolódhatunk, pihengethetünk. Arról nem is beszélve, hogy két egyszerű mozdulattal szükség híján akár ággyá is varázsolható.

Az ülőfelületek rendkívül simák, szinte vízszintben vannak, mely adottsága miatt valóban inkább fekvés semmint ülés alkalmával nyújtja a maximális komfortot. Az egyes ülőhelyekhez külön-külön állítható (billenthető) háttámlák tartoznak, melyekkel az ülés mélysége csökkenthető.

Ez legtöbbször abban az esetben praktikus, ha hátunkat egészségesen megtámasztva szeretnénk rajta helyet foglalni. Így akkor sem jövünk majd zavarba, ha vendégeket kell leültetnünk kedvenc tévénézős kanapénkra. A Mangoo két oldali karfái állítatóak, bár véleményünk szerint ennek inkább van esztétikai jelentősége semmint kézzelfogható funkcionalitása.

Jelenleg ez a bútor nincs készleten, csak nagyon hasonló rendelhető jelenleg.

Méret: 300 x 200 cm
Látogasson el üzletünkbe és válogasson kedvére több száz ülőgarnitúra közül, személyesen!

A weboldalon található árak a készlet erejéig érvényesek, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

f