Moretti ágyazható ülőgarnitúra

Dizájnos színkombinációval

434 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Moretti ágyazható ülőgarnitúra, dizájnos színösszeállításban.

A Moretti két szempontból is nagyon különleges darab. Egy részről a színe miatt, hisz nem túl gyakori a két szín kombinációja, másrészről, ha már két színből áll, az jellemzően a felső és alsó részek különbözőségét szokta jelenteni. A Moretti tervezői két színt a világosszürkét és a feketét párosították, ráadásul úgy, hogy azzal négy részre osztották a garnitúrát. Az eredmény magáért beszél, fantasztikus látványt alkottak. A kanapé anyaga mikroplüss, melynek sajátos opálos árnyalata még egy lapáttal rátesz a design oldalra. Tisztítása könnyű, a kanapé világos is és sötét egyszerre. Stílusának és egyediségének varázsa azonban nem csupán ebben rejlik, hanem szokatlan minimalista kialakításában is.

A bútor magassága ugyanis jó 10 cm-rel alacsonyabb a normál garnitúrákhoz képest, így csak azoknak ajánljuk, akik kifejezetten ilyet szeretnének, hisz viszonylag mélyen vannak az ülőhelyek.

Manapság az ilyesfajta bútorok nagyon trendiek, hisz könnyen harmóniába hozhatók a lakás más futuralista berendezési tárgyaival.

A Moretti állítható fejtámlákkal, hosszúkás, fektetett, henger alakú krómlábakkal rendelkezik. Egyetlen karfája szintén állítható, mely inkább design elem, semmint funkcionális. Az ülőfelületek szélesek, buborékszerűen gömbölyítettek, mely valóban nagyon kényelmessé teszi a kanapét. Igény esetén használhatjuk a kihúzható vendégágyat is, mely még biztosan nagy segítségünkre lehet, ha váratlanul el kellene szállásolnunk egy családtagot, vagy barátot.

Áruházunkban több mint 200 szebbnél szebb ülőgarnitúrával várjuk kedves vásárlóinkat. Kínálatunk rendkívül széles, sokszor olyan garnitúrákat is fellelhet köztük, amit máshol ritkán, vagy egyáltalán nem látni. Látogasson el hozzánk személyesen is, hogy megismerhessük igényeit és egyéni preferenciát, így együtt könnyebben megtalálhatjuk álmai kanapéját. Érkezése előtt hívjon bennünket telefonon, és érdeklődjön az aktuális készletekről!

Méret: 270 x 220 cm

Nem túl nagy, akár egy igényesen berendezett lakótelepi lakásban is elfér. Sokan nem is tudják, de a lakberendezés igazi csodára képes. Lévén néha a kevesebb, több, érdemes úgy összeválogatni a kiegészítő elemeket, hogy színben ne legyen sok eltérés. Akárhogy is lesz, ez az ülőgarnitúra biztosan megadja a megfelelő kiindulópontot… a többi már csak Önön múlik!

Válogasson több száz bútor közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, elérhetőségünk!

Tekintse meg további termékeinket az ülőgarnitúrák fülre kattintva.

f