Gian ülőgarnitúra

Ágyazható és ágyneműtartós ülőgarnitúra.

464 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória

Gian ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós kivitelben.

Szögletes formavilága első pillanatra egyszerűségre utalhat, de természetesen ennél sokkal több van benne. Kivitelezők játékosságára vall mennyire észrevétlenül helyeztek el praktikus tulajdonságokat ebben a bútorban. Tekintsük hát meg mikkel ruházták fel ezt a nagyszerű ülőgarnitúrát.

Színvilága már önmagáért beszél, hiszen a sötétkéknek azon árnyalata mely amellett, hogy nagyon kellemes mégsem a kékre jellemző hidegséget árasztja magából. Kifejezetten jól illik olyan falszínhez, bútortársak és egyéb berendezési tárgyak mellé, amelyek valamivel világosabb árnyalatban pompáznak.

Formája kifejező, külseje azonban mégsem túldíszített. A felső része a rajta levő varrásokkal, valamivel szemrevalóbb, mutatósabb. Varrott csíkjaival, henger alakú párnáival kedvességet sugárzó.

Kellemes kék szövet anyaga megbízható minőség hosszabb távon is, hiszen időtállósága a fontos tulajdonságok közé tartozik. Természetes, mert általában ülőgarnitúra beruházásnál nem rövidtávra tervezünk.

Ülőfelületének keménysége a habszivacs tömítésből ered, egyszerűen tökéletes higgyék el Önök is maximálisan meg lesznek elégedve komfortjával. Érdemes kipróbálni! Hosszított elnyújtott részét személyes igényünk és otthonunk adottságai szerint tetszőleges irányban változtathatjuk.

Kartámláit kihasználva ülhetünk, elnyújtózhatunk rajta bármilyen irányból, kartámlaként és fejtámaszként is kiválóan működik.

Gian ülőgarnitúra háttámla része relax fejtámlákkal van felruházva, amit ha úgy adja, kedvünk magunkhoz igazítva állíthatunk ezzel fokozva a luxust.

Lábai króm fényűzéssel tűnnek ki ülőfelülete alól, ékesítve, színesítve a stílust, melyet ülőgarnitúránk képvisel.

Nagycsaládosok, baráti társaságokat kedvelők számára ágyazható tulajdonsága lesz az igazán megnyerő. Fél kézzel lazán kihúzhatjuk, ágyneműtartó részéből kikapva az ágyazáshoz szükséges kellékeket egy óriási csodálatos heverőt tudunk varázsolni belőle.

Gyermekeink fogják élvezni a bandázást és a hempergést a legjobban. Felejthetetlen jókedvű élményben és kalandban lehet így részük.

Sarok ülőgarnitúraként lehetőség adva van egy varázslatos meghitt sarokban élvezni a Gian ülőgarnitúra társaságát. Azonban úgy is dönthetünk, hogy nappalink közepén gyönyörködünk egyedi stílusú, káprázatosan szép kék ülőgarnitúránkban. Letisztult elegáns ékszerként ragyogja majd be otthonunkat.

Érdemes átélni ezt az élményt, várjuk Önöket szeretettel személyesen bútoráruházunkban a készlet erejéig.

Ne maradjanak le róla!

Méret: 170 x 250 X 130