Emori nyitható fotel

szürke színben, világos párnával

244 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Emori nyitható fotel, szürke színben!

Egy egyszerű, dizájnos kis fotel, szürke színben, amely könnyen passzol minden környezetbe. Az Emori nyitható fotel ugyan nincs felszerelve távirányítós, motoros és laptoptöltő funkciókkal, de valljuk be, nem is biztos, hogy mindenkinek ilyesmire van szüksége. Olykor pont elég egy fotel, amely akár nyitható is, ha igény volna rá. Színe semleges, így könnyen kapcsolható szinte bármilyen színű ülőgarnitúra mellé, mint kiegészítő elem. Nagyon jó hasznát veheti például gyermekünk is a szobájában és még a barátjának is tudunk kényelmes alvóhellyel szolgálni, amennyiben “ottalvós” bulik csapnak a gyerkőcök.

Méret: 100 x 100 cm

Képeken látható, hogy párnája bézses árnyalatú, puha plüss anyaggal fedve. Ez kicsit megtöri a fotel színéből adódó semleges hangulatot és kicsit feldobja. Játszi könnyedséggel nyitható, akár a kicsik is meg tudják oldani maguknak. Nem árt majd ráteríteni egy fedőmatracot is.

Amennyiben nem alvóalkalmatosságként funkcionál majd, akár félfekvő pozícióból is nézhetjük a tévét, vagy olvashatjuk kedvenc könyvünket. Nincs is jobb, mint leheveredni kicsit kényelmesen, már-már fekve előkapni a motivációs jelleggel megkezdett könyvet és ott folytatni, ahol előző este abbahagytuk. Vagy esetleg a regények rabja? Érthető!

Kérem mindenképpen érdeklődjön kollégáinknál, hiszen üzletünk outlet jellegéből adódóan minden termékünkből csak egy darab található készleten.

Válogasson több száz kanapé közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek!
Tekintse meg további termékeinket az ülőgarnitúrák fülre kattintva.