Sakata óriás sarokgarnitúra

Átalakítható jobbossá

424 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Sakata óriás sarokgarnitúra, mely akár jobbossá is alakítható.

Egy átlagos sarokgarnitúra… semmi különlegesség benne, semmi adalék. Vagy talán mégis? Ez a szürke, zsákszövettel vont, kifejezetten nagy garnitúra, bizony nem csak a méreteivel büszélkedhet. Erős, strapabíró anyag, óriás ülőfelület és pufi, szivaccsal töltött párnák. Első látásra ilyennek tűnik, ezért is lett a neve, Sakata óriás sarokgarnitúra.

Méret: 350 x 350 cm

Több szempontból is előnyös egy ekkora ülőalkalmatosság. Amennyiben kellően nagy nappalival rendelkezünk, nem árt, ha ki is töltjük a teret valamivel. Ezen felül akkora összejöveteleket tudunk csapni, hogy biztosan felejthetetlen lesz mindenki számára. Egy ekkora ülőgarnitúrán elférnek minimum heten, és ráadásul kényelmesen. Kerti parti, sütögetés, majd egy közös esti filmezés… kell ennél több?!

Jobban szemügyre véve, személyesen kiróbálva, hamar rádöbbenünk, hogy ez a garnitúra akár variálható is! Pár mozdulattal jobbossá varázsolhatjuk, attól függően, hogy a szoba kialakításához képest, melyik a megfelelőbb.

Jobbos méret: 440 x 260 cm

Párnái levehetőek, így könnyű tisztítani is, illetve a résekbe került távirányítókat előhalászni. Amennyiben rendelkezik kellő méretű nappalival, illetve Sakarta elnyerte tetszését, kérem mielőtt érdeklődjön kollégáinknál. Üzletünk Outlet jellege lévén minden termékből egy darab található készleten.

 

Válogasson több száz ülőgarnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek! Kérem keresse fel kollégáinkat a kapcsolat fülre kattintva.

Tekintse meg további termékeinket az ülőgarnitúrák fülre kattintva.

 

További sarokgarnitúra kínálatunkat a linkre kattintva érheti el.