Pablo u formájú ülőgarnitúra

499 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Pablo u formájú ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós funkciókkal

Az ilyen kialakítású bútorok, melyek igazán összehozzák a rajta megpihenőket. U alakja egyszerűen egymásfelé fordítja a rajta ülő társaságot, melytől közvetlenebb, barátságosabb időtöltésben lehet részünk. Megjelenése túlzás nélkül állíthatom egyszerűen magával ragadó. Szövet anyagának színe, illetve az alig észrevehető mintázata játékossá, vidámmá teszi a Pablo u formájú ülőgarnitúrát. Anyaga önmagában egy erős materiál, melyről jó tudni, hogy kiállja az idő megpróbáltatásait, így hosszabb távon is tökéletes választásunk lesz. Amellett, hogy játékos modern kialakítása és külleme van.  Nem eltúlzott szélessége és mélysége lehetővé teszi bárkinek a tökéletes nyugalmat és pihenést.

Ülőfelületének, valamint a háttámláinak keménysége hihetetlenül ideális, ez a habszivacs anyag egyedi jellemzője.

Megtartja a bútor eredeti formáját, rugalmasságából eredően könnyedén visszaáll a megszokott formájára. Amellett, hogy szuper támaszkodásában részesít bennünket, nem kell félni a hosszantartó időzés során keletkező zsibbadásoktól. Így például idősebbeknek is nagyszerű választás. Ráadásul a mélység is kezelhető, nem fogja elnyelni a rajta helyet foglalókat, kitudnak szállni belőle kényelmesen. Mindegy, hogy kedvenc könyvüket olvassák, avagy egy izgalmas filmet néznek a Pablo u formájú ülőgarnitúra ívei, háttámláinak dőlés szöge, a kartámlák idomulása szuper jól alkalmazkodik testhelyzetünkhöz. Lehetőségek nyújt elnyújtózni, szenderedni, esetleg szimplán csak ülve lazítani egy keveset.

Színe és árnyalatai hibátlanul alkalmazkodik a környezetéhez.

Világosabb, sötétebb árnyalatú berendezések, miliők mellett is megállja a helyét. Önálló bútorként ragyogó ékszere lesz otthonunk központi színterének, valamint kedvenc helyszíne lesz családunknak. Kamasz gyermekeink barátainak, nagy családdal rendelkezők számára zseniális lehetőség az ágyazhatósága. Bármikor amikor egy kellemes, jó hangulatú összejövetel van és marasztalnánk rokonainkat lehetőségünk van átalakítani ülőgarnitúránkat egy pihe-puha fekhellyé. Kihúzzuk könnyedén majd ágyneműtartó részében tárolt eszközökkel bevetjük az ágyat. Jelzem, felejthetetlen élmény lesz az éjszaka vendégeinknek. Ráadásul a legkisebb gyermekek örömmel ugrabugrálhatnak majd rajta. Támaszkodása milyen? Széles króm felületű lábai, melyek diszkréten csillannak fel a bútor alól, szuper biztos támaszkodást adnak a teljes ülőgarnitúrának.

A készlet erejéig tart!

Méret: 190 X 345 X 235