Merida ülőgarnitúra

Jobbos alcantara ülőgarnitúra

384 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Sokan tudják, hogy az alcanatara szövet mitől különleges.. íme a Merida ülőgarnitúra

Amellett, hogy nagyon könnyen tisztítható, rendkívül strapabíró is. Nem véletlen, hogy a sportkocsik ülése is ezzel az anyaggal van borítva. Vendégeink sokszor kimondottan úgy jönnek üzletünkbe, hogy mutassunk nekik Alcanatara szövettel fedett ülőgarnitúrákat, másra nem is kíváncsiak.

A gyermekes kis család, akik még félnek a lekváros kenyértől, a filctolltól és szinte mindentől, amivel a lurkók képesek felturbózni az új ülőgarnitúrát. Mi azonban mindenkinek csak ajánlani tudjuk ezt a darabot, mert nem csak szövetében különleges!

A képek igazából magukért beszélnek.

Úgy gondolom, hogy ez az ülőgarnitúra mindenhol megállja a helyét!

Igény szerint színe könnyedén feldobható egy párnákkal, színes pléddel. Nagyszülők közkedvelt darabja, az anyaga miatt is, hiszen sajátos szövetből készült, mely nem annyira kényes és igazán strapabíró, valamint az ülőfelülete keménysége miatt.

Fáradt megterhelő nap után jól esik az embernek hátra dőlve ellazítani minden porcikáját, úgy, hogy közben megfelelő támaszkodást biztosít a puha, átölelő háttámla kiegészítve a fejtámla résszel. Relax fejtámlái állíthatóak éz szuper lehetőség a teljes mértékű komfortos érzéshez.

Méret: 270 x 210 cm

Látogasson el üzletünkbe és válogasson kedvére több száz bútor közül, személyesen!

A weboldalon található árak a készlet erejéig érvényesek, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

f