CABRIO ülőgarnitúra

479 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

CABRIO ülőgarnitúra ágyazható funkcióval szerelve.

Megjelenése kedves és szolid, formája letisztult. Férőhelyeket tekintve nagyon jó elosztású. A CABRIO ülőgarnitúra kompakt, amelynek minden funkciója megfelelő helyet kapott. Például a hosszú elnyújtózó résznek is, ahol félig ülő vagy fekvő helyzetből szemlélhetjük a körülöttünk lévő világot, mindeközben észrevétlen rabja leszünk a megnyugvásnak.

Választhatjuk az ülőrészeket is, melynek kellemes mélysége van így idősebbek aggodalom nélkül átadhatják magukat az érzésnek. Könnyedén helyet foglalhatnak benne és ugyan ilyen könnyedén ki is tudnak szállni kényelméből. Szövet anyaga minőségi materiál, úgy lett kifejlesztve és tesztelve, hogy erős legyen állja az idő által okozott megpróbáltatásokat. Valamint közben maradjon meg a kellemes finom érintés és érzet mikor ráülünk, vagy megpihenünk rajta. Ahogy rátekintünk s kárpitra, már abból is látszik bársonyossága.

Harmonikus íveit a kivitelezők a legnagyobb gondossággal tervezték meg.

Tekintsük meg a háttámlák dőlési ívét, valamint az ehhez idomuló kartámlákat, látni fogjuk mennyire tökéletes. Mikor kipróbáljuk, érezni fogjuk a habszivacs tömítő anyag erejét és könnyedségét. Éppen ennek köszönhetően tartós bútordarab, ami annyit jelent, hogy nem deformálódik vagy süpped be. A CABRIO ülőgarnitúra ahogy a nevéből is ered abszolút nyitott, kellemes és a luxus kényelmet hivatott szolgálni. Ezért is található a háttámlák folytatásaként az úgynevezett relax fejtámlák, ami lehetőséget ad tökéletesíteni testhelyzetünket. Igazán pompásan és hibátlan kényelemben fogjuk találni magunkat.

Színe illeszkedik a környezetéhez, mindegy sötétebb vagy világosabb a többi berendezés, mind a két árnyalatban rendkívül jól fog mutatni. Kialakításának köszönhetően betöltheti otthonunk csendesebb szegletét, ahol elcsendesedésre, feltöltődére lelhetünk egy hosszú nap után. Esetleg nappalink központjában önálló, körbejárható ülőgarnitúraként ragyogó ékszere lesz otthonunknak. Társaságot kedvelők, nagy családdal rendelkezők körében egyik legkedveltebb bútor. Tekintsük meg miért!

Szuper lehetőséget biztosít az ágyazható funkciója, melyet ráadásul könnyedén akár fél kézzel is megtehetünk. Kihúzott állapotában az ágynemtartó részéből kivesszük a kellékeket, és egy nagy puha ággyá varázsoljuk. A CABRIO ülőgarnitúra a legnagyszerűbb választás hétköznapokra és hétvégékre is.

Az akció csak a készlet erejéig tart!

Méret: 195 X 175

 

További sarokgarnitúra kínálatunkat is nézze meg.