Farus sarokkanapé

Balos sarokkanapé ágyazható funkcióval szerelve.

399 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

FARUS sarokkanapé ágyazható funkcióval szerelve

Modern megjelenése, letisztult formavilága van. Eleganciájával kitűnik a többi bútor mellől. Méretei és kialakítása a magas nívót képviseli. Színvonalas és minőségi anyagból áll össze maga a corpus illetve a kárpitozás is. Felületének borítása egy rendkívül jó összetételű szövetanyag, mely erős, strapabíró. Harcol minden ráhatással még az idő okozta koptatásnak is határozottan ellenáll.

Emellett csodálatosan megtudta őrizni a kellemes, selymes érzetet melyben részesít bennünket, ha helyet foglalunk tetején.

A FARUS sarokgarnitúra komfortja még ezzel nem ért itt végett.

Habszivacs tömítése oly annyira lenyűgöző, mint szövet anyagának kettőssége. Légies habos könnyedségének köszönhetően, nem deformálódik, süllyed meg tartósan az idő előrehaladtával. Használat során, valamint azután visszanyeri kiinduló formáját ez a légies könnyed anyag. Amellett, hogy hosszútávon megbízható, kellemes tartást nyújt hátunknak, testhelyzetünknek. Háttámláinak gyönyörű íves formája ettől még fantasztikusabb lesz. Felületén lévő varrások szépen harmonizálnak, illetve kiegészítőként díszítik még a FARUS sarokkanapé stílusát. Ráadásul ettől még erősebb és tartósabb lesz. Mélysége és nagysága tekintélyt parancsoló, éppen ez az, amitől különlegessé teszi majd otthonunkat. Legyen szó egy csodálatos nappali központjáról, ahol igen könnyedén válik központi színterévé és ékszerévé otthonunknak. Avagy egy csendesebb, árnyasabb sarok, ahol szinte megnyugvást és elcsendesedést nyújt majd számunkra.  Betölti a kihasználatlan teret, pompás kellemes formájával és színével egyaránt. Színe egyébként is engedi, hogy más bútorokkal, berendezésekkel harmonizáljon, emellett azt is, hogy díszítsük, színesítsük amennyiben szeretnénk személyes igényünk szerint. Tökéletesen jól mutatna egy világosabb árnyalatú szőnyegen, akár egy csodaszép tálalószekrény mellett…mindenki elengedheti saját fantáziáját.

Alakja aszimmetrikus, egyik részen egy támaszték nélküli puffnak használható rész van, még a másik oldal a klasszikus része. Idősebb korosztály is kényelmesen élvezheti délutáni pihenését, gond nélkül ki tud majd szállni belőle. Ennek ellenére várhatóan fiatalabbak baráti összejöveteleinek központja lesz. Amennyiben marasztalnánk vendégeket, legyen szó családtagokról, barátokról csak húzzuk ki és ágyazzuk meg számukra a FARUS sarokgarnitúrát. Felejthetetlen élmény és a legjobb választás.

A készlet erejéig!

Méret:290 X 200