Carolena U-alakú

Szürke színű, dúsított szivacsos, szövet kanapé

759 810 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Carolena, pufi u alakú ülőgarnitúra.

Azoknak, akik szeretnének egy igazán lezser garnitúrát…

A Carolena klasszikus egyéniség, melynek saját stílusa van. A kanapé zsenije tulajdonképpen az egyszerűségben rejlik, melynek köszönhetően egy valóban élhető, igazi társalgó kanapét kapunk. A Carolena szürke lenvászon-szerű borítást kapott, mely vékony, ám annál erősebb anyagnak számít. Felületei dúsan tömöttek, így maximális kényelemben lehet részünk egy hosszabb társasági beszélgetés közben is. A kanapé kimondottan alacsony, mind az ülőfelület, mind a támlák magasságát tekintve, így meleg szívvel csak fiataloknak ajánlható. A Carolena legszembetűnőbb tulajdonsága, hogy végig egy fajta szövettel borították az összes felületet.

Ugyanakkor nem találunk rajta tagolásokat, szegélyeket, és illesztéseket is csak minimálisan, többnyire ott, ahol az ülőhelyek egymással határosak.

Az ülőgarnitúra vonalvezetését szemügyre véve még egy fontos dologra figyelhetünk fel: a garnitúra szinte teljesen mentes az egyenes vonalaktól. Az élek szinte mindenütt enyhén gömbölyítettek, így kölcsönözve igazán barátságos és szerethető külsőt a kanapénak. Bár a garnitúra nem ágyazható, sőt még rejtett tároló sincs benne, a maga nemében a Carolena egy kiváló darab, mely a társaság plusz tagja lehet…

Outletünkben udvarias és hozzáértő kollégáinkkal várjuk Önt és kedves családját, ahol több száz darabos kínálatunkat saját maga is szemügyre veheti és kipróbálhatja.

Változatos anyagok, méretek és színek.

Jöjjön el hozzánk, merítsen ötletet, vagy ossza meg velünk konkrét elképzeléseit. Mielőtt elindulna hozzánk érdemese egy rövid telefont indítani felénk, hogy tájékoztatni tudjuk az épp aktuális készletünkről.

Méret: 320 x 230 cm

Látogasson el üzletünkbe és válogasson kedvére több száz ülőgarnitúra közül!

A feltüntetett árak, csupán a készlet erejéig érvényesek. Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy akár személyesen.

f