Cellar bőr sarokgarnitúra

Ágyazható és ágyneműtartós bőr kanapé

Jelenleg nincs készleten! érdeklődjön kollégáinknál.

574 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Cellar bőr sarokgarnitúra Elegáns, stílusos és impozáns.

A fehér színű bőrgarnitúrák mindig különlegesek, hisz egy minőségi anyag a bőr, és egy ritka, fenséges szín találkozik egymással. És e két fő tulajdonság közös együttműködéséből születik valami még nagyszerűbb. A Cellar bőr sarokgarnitúra nevű bútorunk is jó példája annak, ahogy az egy plusz egyből három lesz.

A frissesség, fiatalság és életöröm csak úgy árad minden porcikájából. A garnitúra valójában a fehér egyik tört árnyalata, ám viszonylag közel áll a hófehérhez (teljesen hófehér valódi bőrgarnitúra nem létezik, kizárólag textilbőrből). Ez az árnyalat jóval praktikusabb is, ha a kanapé mindennapos gyakori használatnak van kitéve, hisz nem látszanak meg rajta egyből apróbb foltok, míg a hófehéren igen. (Hogy a Cellar tört fehér színét jobban tudjuk mihez viszonyítani, érdemes megnézni a fotókon a háttérben látszik egy fekete-fehér színű kanapé. Az ott látható fehér rész az igazi hófehér…) A tört fehér árnyalatoknak további előnye, hogy sokkal könnyebben idomulnak a lakás többi részéhez, hisz a hófehér egy rendkívül szélsőséges és erős szín, mely más színekkel együtt nem biztos, hogy jól mutat.

A Cellar felépítése és formavilága letisztult, egyszerű.

A kanapé szinte minden sarka és éle finoman gömbölyödik, nem találni rajta sehol éles vonalakat. Ez amolyan nőies kecsességet, finomságot és eleganciát kölcsönöz a garnitúrának. Fejtámlái a sarokban fixek, nem mozdíthatóak, míg a többi ülőhelyen mindenütt egyedileg állíthatók. Ottomán oldalán egy kis ágyneműtartó is helyet kapott, mely ugyan kicsi még egy párna számára is, rendkívül jól jöhet egyéb fontos személyes tárgyaink tárolására. A Cellar ezentúl kihúzható vendégágyat is kapott, mely szintén fehér bőrbevonatot kapott. Továbbá a kanapé szépen megmunkált króm lábakat kapott, mely tovább erősíti a modern stílusjegyeket.

Áruházunk széles kínálattal várja Önt és kedves családját, hogy tényleg megtalálhassa álmai kanapéját.

Nálunk nincs lehetetlen, hisz sokszor olyan színeket és formákat is láthat nálunk az ember, amit máshol nem, vagy csak nagyon ritkán. Ha weboldalunkon kinézett már egy, vagy akár több darabot is, először kérjük érdeklődjön telefonon az aktuális készletekről, és csak ezután induljon el hozzánk, hogy személyesen is kipróbálhassa az Önnek tetsző darabokat.

Állítható, relax funkcióval ellátott támlákkal van felszerelve, illetve a vendégeket sem kell hazaküldenie este, hiszem ágyazható és ágyneműtartós is.

Méret: 260 x 215 cm
Látogasson el üzletünkbe és válogasson kedvére több száz ülőgarnitúra közül!

Meghirdetett termékeink és áraink a készlet erejéig érvényesek, vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot telefonon vagy személyesen.

f