Andor bőr ülőgarnitúra

Jobbos bőr ülőgarnitúra relax fejtámlákkal

579 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimkék, ,

Andor relax fejtámlás hosszú életű bőr ülőgarnitúra

A szürke egyik, hanem a legszebb árnyalata véleményünk szerint a grafitszürke. S még inkább igaz ez, ha olyan csodás valódi bőrkárpitról van szó, mint amilyennel az Andor is rendelkezik.

Hipermodern formavilág, minimalista stílus, minden együtt van ahhoz, hogy egy XXI.századi nappaliban méltó helyet kapjon. A garnitúrát széles, és rendkívül kényelmes ülőfelület, alacsony háttámlák jellemzik.

Fejtámlái piskóta alakra emlékezetnek, szépen íveltek, egyedileg állíthatóak mindenütt, kivéve a sarkot. Az ülőhelyek kimondottan alacsonyan foglalnak helyet, valahogy úgy, mint egy szuper sportkocsiban, ezért ezt a garnitúrát kifejezetten a fiatalok figyelmébe ajánljuk. A garnitúra oldalán találunk egy apró kis fémemblémát, mely az ún. hosszú élettartamú bőrkárpitok védjegye.

Így garantált a bőr tartóssága, ám ettől függetlenül, ajánlatos évente egyszer-kétszer alaposan átkenni bőrápolóval, hogy évek múlva se érjen minket meglepetés. Az illesztések mentén gyönyörű világos színű varrások futnak a kanapé majd teljes felületén. Egyik oldala nyitott, másikon párnaszerű lapos karfát kapott, mely a fejtámlákhoz hasonlóan állítható. Kiemelendő még a garnitúrához tartozó hosszúkás króm lábak, melyek mindegyike a szomszédos lábbal van összeköttetésben, így fokozva tovább a fantasztikus vizuális hatást.

Látványos lehet térben és sarokban elhelyezve is.

Az Andor rendkívüli népszerűségére való tekintettel kérjük mindenféleképp hívjon minket telefon és kérdezzen az aktuális készletről, mielőtt útra kelne.

Több száz ülőgarnitúrából álló kínálatunkban mindenki találhat magának kedvére valót. Hisz megannyi forma, szín, alak, méret és stílus közül választhatnak a kedves vásárlók.

Méret: 260 x 210 cm

Válogasson több száz ülőgarnitúra közül, személyesen.

Áraink felől kérem érdeklődjön telefonon vagy személyesen, hiszen azok a készlet erejéig érvényesek! Sajnos, jelenleg nem tudjuk garantálni a termék rendelhetőségét. Viszont ne adja fel a reményt, hiszen a későbbiekben ez megváltozhat.

f