Towada bőr ülőgarnitúra

állítható relax fejtámlákkal

554 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Towada bőr ülőgarnitúra, relax fejtámlákkal ellátva.

A Towada fantázianevű ülőgarnitúránkat méltán nevezhetjük a fehér bőrgarnitúrák királynőjének. Megjelenése kecses, légies és lenyűgöző! Árnyalata valójában enyhén tört fehér, mindösszesen egy hajszál választja csak el a hófehértől. Kialakítása modern és stílusos, bármilyen tér középpontjába helyezve magára tudja vonni a figyelmet. Formavilága a manapság trendi megoldások egész sorát vonultatja fel. A garnitúra érdekessége még, hogy mindkét oldalán nyitott, karfáktól mentes, mely még nagyobb szabadságérzetet, és harmonikusabb energiákat sugároz a külvilág felé. A végek lábazati része szép íveket formáz, nem mellesleg praktikus is, hisz a garnitúra melletti eljárást könnyebbé teszi. A Towada bőr ülőgarnitúra ülőfelületei szélesek, steppelt varrásúak, mely csak tovább fokozza az eleve mesterien kidolgozott részletekben bővelkedő megjelenését. Fejtámlái a sarok kivételével mindenütt egyedileg állíthatóak. Lábai sajátos trapézszerű alakzatot formáló krómból készültek.

Említésre méltó még a lábazati rész és az ülőfelület találkozásánál végigfutó enyhén kidomborodó szegély, mely egy újabb fantasztikus esztétikai elem. Ez az ülőgarnitúra kihúzható vendégágyat és ágyneműtartót nem kapott, de szerintem ezt senki sem fogja sajnálni vagy hiányolni. A Towada másról szól… és abban kétségtelenül az egyik legjobb…

Áruházunk kínálatában még sok különleges darabot találhat, ezért érdemes hozzánk személyesen is ellátogatni. Jöjjön akár kiforrott elképzeléssel, vagy anélkül, udvarias és hozzáértő kollégáink mindenben segítenek Önnek, hogy megtalálhassa álmai kanapéját! Érkezése előtt ajánlatos egy rövid telefont intézni felénk, hogy naprakész tájékoztatást tudjunk adni az aktuális készletekről!

Méret: 280 x 230 cm

A sarokrészen kívül mindenhol állíthatóak a fejtámlák, illetve a karfa is állítható.

Üzletünk Outlet jellege lévén ebből az ülőgarnitúrából csak egy darab található. Kérem keresse fel kollégáinkat, készséggel segítenek majd!

Válogasson több száz kanapé közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek! Kérem keresse fel kollégáinkat a kapcsolat fülre kattintva.

Tekintse meg további termékeinket az ülőgarnitúrák fülre kattintva.

f