Bellville bőr kanapé

Könnyen tisztítható

354 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Bellville bőr kanapé vörös színben!

Az egyenes kanapék között viszonylag ritkábbak a speciális színű különálló bőrgarnitúrák. A Bellville bőr kanapé személyében egy igazi csemegét üdvözölhetünk, mely feltűnő, almapiros színével azonnal magára vonja vendégeink figyelmét. Vannak terek, melyeket egyedi szín és építészeti koncepcióval álmodtak meg a tervezők, ilyen helyekre azonban nem könnyű odaillő ülőgarnitúrát találni. A Bellville egy lehetőség erre, hisz kirívó, mégis diszkréten elegáns árnyalatával igazán művészi igényű tereket hozhatunk létre. A Bellville nem tűri a konzervatív berendezésű helyiségeket, mindenféleképp valami egyszerű, ultramodern környezetbe vágyik. Letisztult felületek, lágy, finoman ívelt vonalvezetés jellemzi.

Az almapiros bőrhöz nagyszerű választás a hajlított, extrafényes króm lábak.

A Bellville két fő számára nyújt királyi kényelmet, ám könnyedén megbirkózik akár hárommal is. Ülőfelülete széles, háttámlája viszonylag magas. További egyedisége, hogy a felületeken sehol sem láthatunk a bőrre jellemző apró fodrozódásokat, gyűrődéseket. Ennek oka abban rejlik, hogy a kanapé tömése szokatlanul keményre sikerült, ezért csak azoknak ajánljuk, akik preferálják a sportosabb, feszesebb felületeket. Aki „süppedős” kanapéra vágyik, annak más garnitúrát kell néznie kínálatunkban. A Bellville esetében minden a designról, a küllemről és az exkluzív anyagokról szól, a kényelem, a komfort, a funkció csakis ezen szempontok után következnek.

Áruházunkban kiváló minőségű ülőgarnitúrákkal várjuk kedves vásárlóinkat, mindezt jutányos áron. Kínálatunk sokrétű és izgalmas, sok olyan darabot is fellelhet nálunk, melyeket máshol csak ritkán, vagy egyáltalán nem látni. Látogasson el hozzánk személyesen és győződjön meg róla a saját szemével. Még mielőtt azonban elindulna, hívjon minket telefonon, hogy tájékoztatni tudjuk az épp aktuális készletről!

Méret: 215 x 90 cm

Válogasson több száz kanapé közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek! Keresse fel kollégáinkat vagy tekintse meg további termékeinket az ülőgarnitúrák fülre kattintva.

f