Sultan relax kanapé szett

Elektromosan vezérelhető lábtartóval

444 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Sultan relax kanapé szett, három illetve kétszemélyes!

Szép csokibarna színű bőrrel a könnyű tisztíthatóság és strapabíróság érdekében. A Sultan relax kanapé szetthez két darab tartozik. Egy három, illetve egy kétszemélyes változat. Ugyan rendkívül kényelmesek, a háromszemélyes tartogat magában még extra meglepetést is.

Méret: 220 x 95 / 180 x 95 cm

A kanapé oldalán található egy gomb, amely működésbe hozza a lábtartót. Szerencsére egyből dupla lábtartóval rendelkezik, tehát mindkét oldal külön-külön vezérelhető. A több darabból álló szetteket leginkább olyan lakásokba ajánljuk, ahol vagy nem fér el egy L-alakú ülőgarnitúra vagy funkcióját tekintve hasznosabb két külön álló kanapé. Könnyebben mozgatható és akár egymástól távol is el lehet őket helyezni. Manapság az L és az U-alakú garnitárák a divatosak, de néha nem árt egy kicsit kitekinteni a dobozból és más szemszögből is megvizsgálni a lehetőségeket.

Hangulatos és stílusos látványt nyújt például egymással szemben elhelyezve, középen egy dohányzóasztallal. Megint más végeredményt kapunk, ha a szoba két – külön sarkban helyezzük el őket és természetesen szét is választhatjuk két külön helyiségbe.

Nem szabad megfeledkezni a kényelemről sem. Hiszen az egy dolog, hogy jól néznek ki, de nem az az egyetlen szempont. Nos, ezt inkább tesztelje le élőben!

 

Válogasson kedvére több száz kanapé közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem keresse fel kollégáinkat a kapcsolat fülre kattintva.