Terre magas háttámlás ülőgarnitúra

Relax funkcióval ellátva

624 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Terre magas háttámlás ülőgarnitúra, relax funkcióval ellátva.

Alcantara szövetből készült, így könnyedén tisztítható. A Terre magas háttámlás ülőgarnitúra egy olyan darab, amely tökéletesen passzol üzletünk árukészletébe. Szeretjük a különleges ülőgarnitúrákat, ezért örülünk, hogy ez a darab sem maradt ki. Nem csak szövete miatt számít különlegesnek, hanem állítható fejtámlái, relax funkciója és dönthető párnái miatt is.

A relax funkció a garnitúra bal oldalán található, talán már említeni sem kell, hogy elektromosan vezérelhető. Egy rejtett érintkező segítségével tudjuk működésre bírni. Az érintkező az ülőfelület két párnája közt található. Csupán meg kell érinteni és a lábtartó már emelkedik is. A lábtartóval közösen a háttámla is dőlni kezd, ezzel fokozva a relax élményt!

Magas háttámlája miatt ez az ülőgarnitúra egy olyan darab, amelyet sokan keresnek. Megtartja az ember testét és fejét egyaránt. Fejtámlái külön-külön állíthatóak, tehát mindenki a saját elvárásához mérten tudja igazítani. A képeken látható, hogy rejt még magában egy másik relax funkciót is.

Méret: 300 x 235 cm

A sarokrészen található támlák dönthetően, így akár el is tudunk rajta feküdni, hosszában. Különböző pozíciókba dönthető, tehát  könnyedén választhatunk az aktuális elvárásunkhoz illően a felig fekvős testhelyzettől, egészen az alvós pozícióig.

Családosoknak is merjük ajánlani, hiszen anyaga könnyen tisztítható. Nem jelent gondot a gyerkőc rakoncátlanságából eredő foltok eltávolítása. Tekintse meg élőben, nyugodtan próbálja ki minden egyes funkcióját és amennyiben megtetszik, akár már a hétvégén élvezheti a relax élményt!

 

Válogasson több száz bútor közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, érdeklődni tud kollégáinknál az elérhetőség linkre kattintva. Minden termékből egyetlen darab található készleten, kérem vegye figyelembe, mielőtt ellátogat üzletünkbe.