Polot bőr ülőgarnitúra

Polot bőr ülőgarnitúra bézs színben kapható

450 000 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Polot bőr ülőgarnitúra ralax fejtámlákkal

Az Polot bőr ülőgarnitúra vásárlók általában az elhelyezéshez szükséges hely és méret megléte esetén, három fő szempontot mérlegelnek a vásárlás előtt.

A kényelem és design, a használhatóság és természetesen az ár. Mindannyian sejtjük viszont, hogy ezen szempontok jellemzően valamelyik másik szempont kárára lehetnek kiemelkedően jók. A Polot bőr ülőgarnitúra személyében, egy olyan darabot prezentálhatunk Önöknek, mely minden szempontból maximális pontokat érne el, és ezért nyugodtan nevezhetjük a kategória  királynőjének is.

Vegyük is sorba ezen tényezőket:

A kanapé küllemét döntően befolyásolja, annak ritka tört fehér színe, mely a valódi bőr kárpitok között igazi unikum.

A tört fehér kárpitok többsége inkább a krém, bézs és tojás árnyalatokba hajlik. A bőr ülőgarnitúra árnyalatával, melyben a bézs szín kapott egy leheletnyi szürkét, melytől jogosan nevezhetjük füstszürkének.

Ez a halványszürke oly diszkrét és mégis kontrasztos, hogy készüljünk fel rá, hogy sok vendégünk dicsérni fogja. A kanapé abszolút designját azonban a szín mellett a formáknak is köszönheti, hisz az egyenes vonalakat kellő művészi beütéssel egészítik ki az itt-ott finoman legömbölyített sarkok és élek.

Használhatóság szempontjából a Polot bőr ülőgarnitúra mindent tud, amit kanapé tudhat. Ebben a méretben, hisz ágyazhatósága, és nyitott oldalán elhelyezett rejtett tárolója mellett fejtámláit is egyedileg tudjuk állítani.

Az ára pedig önmagáért beszél!

Az ülőgarnitúra barna varrást és fekete színű, nagy és masszív fa lábakat kapott.

Amennyiben szeretne még más hasonló stílusú, méretű és szövetű garnitúrákat látni, látogasson el hozzánk és tekintse meg több száz kanapéból álló kínálatunkat!

További sarokgarnitúra kínálatunkat is nézze meg.

f