Enter bőr sarokgarnitúra

Valódi bőr sarokgarnitúra relax fejtámlákkal

500 000 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimkék, ,

Enter bőr sarokgarnitúra relax fejtámlákkal

A legtrendibb enteriőrök egyike manapság egy belső tér elrendezése a szürke különböző tónusú, finom árnyalatainak használatával. A tér, melyben a lakáskiegészítők és kellékek színükben is harmonizálnak egymással, kezdve a padlótól a könyvespolcon át egészen a csillárig. Nincs tehát könnyű dolga annak, aki egy ilyen stílusú helyiségbe keres ülőgarnitúrát. Szerencsére áruházunkban erre is találhat nagyszerű megoldásokat. Kínálatunkban egy a fentiekhez illő darab lehet az Enter sarokülő.

Modern, egyszerű és letisztult formavilágával tökéletesen illeszkedik majd olyan nappalikba, melyek szinte dúskálnak a különböző high-tech kiegészítőkben.

Karcsú, uszály-szerű megjelenése valóban olyan, mint ha csak a jövőből érkezett volna.

Nyitott végei legömbölyített formákban végződnek, melyek barátságosabbá teszik az Enter-t. A kanapé természetesen a legnemesebb borítást kapta, anyaga bőr, tört fehér színben, lágy szürke beütéssel. Fejtámlái tetszés szerint fel- és lehajthatók, kivéve a sarkokat. Ülőfelülete steppelt, széles és nem utolsó sorban rendkívül kényelmes is. Az ülőgarnitúra matt fekete fém lábakat kapott, melyek boltíves kialakítása csak még elegánsabbá teszi megjelenését.

Ha elnyerték tetszését az imént elhangzottak bátran ragadja meg a telefont és érdeklődjön további információkról a Enter bőr sarokgarnitúra darabbal kapcsolatban, vagy látogasson el áruházunkba, ahol több száz különböző és formabontó ülőgarnitúrával várjuk a kedves vásárlóközönséget.

 

f