Lava curry bőr ülőgarnitúra

Valódi bőr ülőgarnitúra kedvező áron

445 000 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Lava curry bőr ülőgarnitúra relax fejtámlákkal

A Lava curry bőr ülőgarnitúra egy igazán különleges megjelenésű darab, mely egyediségét speciális curry színének köszönheti. Ez az árnyalat azoknak az embereknek való, akik nem szeretik a kirívó, mindig a legújabb trendeket követő megoldásokat. Amennyiben szeretik a klasszikus, minden körülmények között helytálló, diszkrét és szolid dolgokat, melyekből mégis sugárzik a stílus és az elegancia.

Sérült bútor! 1 db van készleten! Eredeti ár 489.900 Ft

A Lava bőr ülőgarnitúra ezen barátságos és melegséget árasztó színe nagyszerű harmóniában olvad eggyé a kanapé bőr borításával, kiegyensúlyozva a kárpit alapvetően hideg hatású küllemét. A Lava szinte minden idomán érezhető a modern hatás, hála az egyenes vonalvezetésnek és enyhén gömbölyded formáknak.

A garnitúra mindkét oldalán zárt, karfákkal rendelkezik, melyek magassága és szélessége is úgy lett kialakítva, hogy rajta a lehető legkényelmesebben támaszthassuk meg karunkat nap, mint nap. Ottomán felének azok fognak örülni leginkább, akik szeretik lábaikat ülés közben is alaposan kinyújtani.

Fejtámlái állíthatóak, és kimondottan magasak, amihez az átlagnál szélesebb ülőfelület kitűnően aránylik. A Lava bőr ülőgarnitúra stabilitásáról keskeny és magas króm lábak gondoskodnak.  (Az ülőgarnitúra akciós árának oka, hogy szállítás közben szerzett apró ülőfelületi hibáját egy erre hivatott szakemberrel javíttatnunk kellett, mely olyannyira jól sikerült, mintha csak az eredeti darab lenne. )

Ötletek, tippek: A Lava meleg színe miatt, csak hasonló színkoncepciójú lakásokban fogja jól érezni magát.

Olyan helyen, ahol sok a faanyagból készült lakás kiegészítő, vagy bútor. Olyan helyre, akár irodába, vagy dolgozószobába, ahol szeretnénk a környezet felé egy kis extra eleganciát sugallni.

Ez az ülőgarnitúra jól mutathat olyan helyeken is, ahol a falak meleg hatású, pasztellszínekkel vannak festve, és szeretnénk, hogy az ülőgarnitúránk egy kicsit kiemelkedjen a térből. Színének és anyagának köszönhetően antik bútorok társaságában is jól mutathat, viszont ehhez tanácsos lehet króm lábait saját magunknak kicserélni, vastag, natúr, mahagóni vagy akár cseresznye színű falábakra.

Jöjjön el hozzánk és tekintse meg ezt a nagyszerű kanapét! Ugyanakkor tudnia kell, hogy üzletünkben még több száz további, azonnal elvihető ülőgarnitúrából is választhat!

További sarokgarnitúra kínálatunkat itt érheti el.

Elérhetőségünk