Jensen bőr ülőgarnitúra

elektromos relax funkcióval ellátva

349 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Jensen bőr ülőgarnitúra, elektromos relax funkcióval ellátva.

A Jensen bőr ülőgarnitúra minden, csak nem mindennapi.

Sokan keresnek nálunk valami újat, valami szokatlant, valami nem hétköznapit… Jó hírünk van: megérkezett, a Jensen ülőgarnitúra személyében.

Színe pompázatos átmenet a narancssárga és a citromsárga között, az árnyalat neve napsárga, mely elnevezés igen találó, hisz már ránézésre is energiával és melegséggel tölti fel a teret. Bohém kisugárzása szinte felvidítja az embert, ugyanakkor mégis komoly és elegáns.

Anyaga rendkívül finom bőr, melyet szépségének megőrzése végett érdemes évente egyszer-kétszer bőrápolóval áttörölnünk. Fejtámlái mindenütt állíthatóak. Felnyitott állapotukban igazi elnöki kényelemben lehet részünk. Ülőfelületének tömése se nem kemény, se nem túl süppedős, pont jó, szavunk se lehet rá. A karfa alatti oldalrészt a varrás három részre tagolja, melynek köszönhetően még impozánsabb látványt nyújt. A Jensen azonban nem éri be ennyivel.

Új tulajdonosának tartogat egy speciális kényelmi szolgáltatást is: a karfa melletti ülőhely ugyanis elektromos relax funkcióval van ellátva. Használatához nem kell mást tennünk, mint megnyomnunk egy érintésérzékeny rejtett gombot, és a lábrész felemelkedik a háttámla pedig hátradől. Habár ebből az ülésből csak egy van, azért nem elhanyagolható tény az, hogy párunknak, gyerekünknek szabad a kanapé többi, majdnem teljes része.

Méret: 260 x 240 cm

 

Válogasson kedvére több száz ülőgarnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

 

f