Antonietta ülőgarnitúra

ágyazható zsákszövet ülőgarnitúra

369 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Antonietta ülőgarnitúra a kényelmes vendégágyért!

Ahogy a neve is tükrözi, igazi fenséges és méltóságteljes bútort láthatunk. Ragyogóan letisztul elegáns forma, ám mégis van benne valami klasszikus. Talán a formavilág, a picit szögletes kartámlák, szabályos egyenes vonalak az ülőfelületén!? Valószínű hosszasan fejtegethetnék mitől is olyan csodálatos a külleme az Antonietta ülőgarnitúra.

Kezdjük azzal, hogy egy igazán magas színvonalú, minőségi szövetanyaggal lett kárpitozva mely maximálisan ellenáll az idő által okozható kopásnak, megpróbáltatásoknak. Annak ellenére, hogy ilyen masszív anyag mégis egy varázslatosan selymes érzést nyújthat számunkra amikor helyet foglalunk rajta. Milyen jó kis kettősség?

Erős anyag ám mégsem sprőd vagy durva.

Ugyanez a kettősség megjelenik az ülőfelület és a háttámlák tömítő anyagának esetében. Hab szivacsból készült, mely egy rugalmas materiál, így szembeszegül hosszútávon az idő kikezdésének, nem süpped majd be és nem deformálódik el ahogy a régebbi bútorok tették egy bizonyos idő elteltével. Bátran tervezhetünk vele tartósan. Kartámlái tökéletes magasságban helyezkednek el, együtt működve a háttámlák fix dőlés szögével. Idősebbek kedvükre olvasgathatnak rajta, hiszen könnyedén fognak tudni felállni belőle. Azon a részén, ahol lábunk kinyújtására van lehetőség, higgyék el a fiatalabbak majd versengeni fognak.

Látható, hogy a háttámlák teteje lekerekített, amit használhatunk könyvek vagy akár csak a távirányítók elhelyezésére, mellesleg fejtámasznak is tökéletes lesz. Amennyiben nagy családdal, avagy baráti körrel rendelkeznénk, biztos vagyok abban, hogy az ágyazhatósága lesz igazi ajándék.

Képzeljenek el egy szombat esti baráti vacsorát, ahol a hangulat igencsak magasan jár, senki nem akarna véget vetni ennek a szórakozásnak, így mindenki boldogságára marasztalhatjuk vendégeinket. Könnyedén kihúzható és még ágyneműtartó részt is kialakítottak hozzá kivitelezőink.

Lábai észrevétlenül tűnnek ki a bútor aljából, ám egyedülállóan biztos támaszkodást adnak az Antonietta ülőgarnitúrának, ami fontos megágyazott állapotában egyaránt.

Színe klasszikus, könnyedén illeszkedik bármilyen miliőhöz. Praktikái közül még kiemelném irány alakíthatóságát, így választhatunk melyik oldalra kerül majd a fekvő rész.

A készlet erejéig várjuk érdeklődőinket, ne maradjanak le róla.

Méret: 236 X 165

Igazi kis fiatalos kanapé, például legénylakásba… Olyan ülőbútor amely ággyá is alakítható az élvezetes közös időtöltés után, hogy ne csak az első éjszakai buszig maradjon vendége.

Egy finom Merlot, némi mélyenszántó eszmecsere és megannyi közös élmény.. Tökéletes ülőgarnitúra, tökéletes élményekhez.

Válogasson kedvére több száz ülőgarnitúra közül, személyesen!

Az itt fellelhető képek és árak tájékoztató jellegűek, készletünkről érdeklődjön telefonon vagy személyesen.