Brendel kanapé

relax funkciós, szövet ülőgarnitúra

465 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimkék, , ,

Relaxációs fejtámlával ellátott szövettel bevont Brendel kanapé.

Megjelenése tekintélyt parancsoló, ám kényelmével, puhaságával mindenkit levesz a lábáról ami nem más mint: Brendel kanapé. Ne tévesszen meg senkit klasszikus formavilága a gyönyörű íves magasított háttámlákkal, keskenyebb ülőfelülettel kiemelkedik bútor társai mellől. Amennyire elsőlátásra netán régimódinak tűnik külsője, oly magas színvonalú a komfortja.

Praktikái egyszerűen lenyűgöznek majd bennünket, a hétköznapok kényelmében.

Kezdjük azzal, hogy kivitelezőink a legnagyszerűbb kárpittal vonták be, mely makulátlanul ellenáll az idő okozta kikezdésnek, kopásnak. Tökéletesen vizsgázott a kopásállósági teszteken, így nyugodtan tervezhetünk vele hosszútávon is. L alakú formája illeszthető otthonunk csendesebb szegletébe, ahol egy igazi pihenő sarkot rendezhetünk be magunknak. Természetesen tökéletesen megállja a helyét nappalink középpontjában is. Ragyogóan idomul más bútorokhoz és színvilághoz. Képzeljük csak el milyen szépen mutatna grafitszürke árnyalata egy harmonikus bézs színű fal mellett. Esetleg egy sötétebb bordós süppedős szőnyeg társaságában. Rendkívül jól díszíthető, persze mindenkinek személyes ízlése alapján. Ülőfelülete keskenyebb, mint a mai modern bútorokra jellemző, viszont az idősebb korosztálynak éppen ez az, ami nagyon tetszik benne. Érthető hiszen kényelmesen leülnek és fel is állnak ülőrészéből. Nem kell aggódniuk amiatt, hogy nehezen mozognak majd, vagy mélyen belesüppednek. Ráadásul az ülőfelületének tömítő anyaga is segít nekik a hosszabbtávú időzésben. Miért is? A habszivacs tömítés légies és könnyed ezért nem fognak elgémberedni a végtagok, biztos támaszkodást nyújtva hátuknak és testhelyzetüknek egyaránt.

A Brendel kanapé ívei csodás összhangban vannak egymással. Kartámlái varázslatosan követik a háttámlák dőlési szögét. Relax fejtámlákkal kiegészülve hibátlanul fokozhatjuk pihenésünket egy kellemes olvasáshoz, film nézéshez, bármihez, amihez kedvünk van éppen. Abban az esetben, ha barátokat várunk, avagy családtagjaink érkeznek hozzánk biztos helyet tudunk számukra nyújtani. Ágyazhatósága éppen ilyen alkalmakor tökéletes, legyen ez egy jóhangulatú vacsora, netán egy rég elmulasztott, tervezett élménybeszámoló este. Nem kell mást tennünk csak kihúzni és ágyneműtartóban lévő eszközökkel beágyazni. Felejthetetlen élmény, kifogástalan kényelem. A Brendel kanapé ülőgarnitúra az igazi társ, a legjobb választás.

Garantáltan a család legjobb barátja.

A készlet erejéig tart!

Méret: 267 x 220

Egyszemélyes ágyként is könnyedén funkcionálhat, ha a helyzet megkívánja. Kisebb lakásba ajánlott leginkább, viszont kis mérete nem egyenlő az egyszerűséggel.

Rugós ülőfelülete és állítható fejtámlái adják meg az igazi kényelmet, amely biztosan kijár Önnek! Milyen jó is kedvesünkkel összebújva átvészelni a rosszabb napokat.. nos ezen az ülőgarnitúrán akarva-akaratlanul is közel kerülnek majd egymáshoz.

Méret:  220 x 265 cm

Válogasson több száz bútor közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem érdeklődjön telefonon vagy személyesen.