Jeruk elegáns bőr ülőgarnitúra

Nagy ülőfelülettel rendelkezik

569 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Jeruk bőr ülőgarnitúra, áthelyezhető fejtámlával.

Kevés olyan alábecsült szín létezik manapság, mint a szürke. Ennek legfőbb oka, hogy a szürke szó a “semmilyen” jelentéstartalmával szorosan egybeforrt. A Jeruk bőr ülőgarnitúra egy igazi szentségtörő, aki nem tud kibékülni a fent elhangzottakkal.  A szürke egy olyan árnyalatát kapta, melyet nehéz lenne a színskáláról kiválasztan. Egyszerűen gyönyörű, melyet érdemes élőben is megtekinteni, mert a fotók nem tudják tökéletesen visszaadni ezt az árnyalatot. Pont annyira világos, hogy még a szürkesége ellenére is inkább felvidít, melynek köszönhetően igazi klasszicista is egy személyben.

Az utóbbi évek nagy lakásberendezési trendje a fehér és szürke párosítása. Akik gyakran rendezik át a lakást, vagy változatnak annak stílusán, azoknak könnyű dolguk lesz, mert nagyon jól alkalmazkodik a legtöbb színhez. Igazi óriás a bőrgarnitúrák családjából, mely első ránézésre fel sem tűnik az embernek, pedig 3 méter hosszú és a rövidebb fele is könnyedén meghaladja a két métert.

Méret: 300 x 220 cm

A kanapé adta ülőfelület maximálisan ki van használva, hisz a rövidebb szár is kapott háttámlát, arról nem is beszélve, ez egy olyan ülőgarnitúra, melynek a sarkában is kényelmesen el lehet ücsörögni. 5 fő részére minden előnye élvezhető, plusz, szükség esetén az ívelt nyitott részen is helyet lehet foglalni. Üléskiosztása egyszerűen tökéletes.

Nem ágyazható, és ágyneműtartója sincs, de ezt a típusú garnitúrát nem is erre tervezték. Az embernek önkéntelenül is az az érzése támad, hogy foglaljon helyet, mert Jeruk szinte hívogat. Azoknak ajánljuk elsősorban, akik a fal menti sarokba kívánják elhelyezni. A bőr minősége elsőrangú, hosszú élettartamú bőr, melyet a kanapé lábazatán lévő kis arany színű embléma is diszkréten sejtet. Az alátámasztásról több krómhatású, vízszintesen elhelyezett, masszív láb gondoskodik.

Válogasson kedvére több száz bútor közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.