Denver L bőr sarokkanapé

Valódi bőr sarokkanapé állítható fejtámlákkal.

799 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Denver bőr sarokkanapé garnitúra (Kanizsa Trend) modern stílusú valódi bőr sarokkanapé

Puha, steppelt üléssel, 3 állítható fejtámlával és krómozott szánlábakkal. Két méretben kapható, jobb és bal oldalon, és külön rendelhető. A valódi bőrkárpitozás több mint 60 különböző árnyalatban kapható. Ez a termék tökéletes azok számára, akik egy csipetnyi modern stílust és kényelmet szeretnének otthonukba vinni.

A termék jellemzői: A Denver bőr sarokkanapé garnitúra (Kanizsa Trend) egyaránt valódi bőrkárpitozással készült, ami fényűző megjelenést és érzetet kölcsönöz. A puha, steppelt ülés maximális kényelmet biztosít, míg a 3 állítható fejtámla lehetővé teszi a testreszabást. A krómozott szánlábak modern megjelenést biztosítanak, és megkönnyítik a bútor mozgatását. A garnitúra két méretben (310×180 cm és 310×248 cm) kapható, és külön rendelhető. Emellett a valódi bőrkárpit több mint 60 különböző árnyalatban kapható, így a vásárlók megtalálhatják a tökéletes színt otthonukhoz.

Előnyök A Denver bőr sarokkanapé garnitúra (Kanizsa Trend) számos előnyt nyújt a vásárlók számára. A kiváló minőségű valódi bőrkárpitozás fényűző megjelenést és érzetet biztosít, amely évekig tart. A puha, steppelt ülés maximális kényelmet biztosít, míg a 3 állítható fejtámla lehetővé teszi a testreszabást. A krómozott szánlábak modern megjelenést biztosítanak, és megkönnyítik a bútor mozgatását. Emellett a valódi bőrkárpitozás több mint 60 különböző árnyalatban kapható, így a vásárlók megtalálhatják a tökéletes színt otthonukhoz.

Árképzés A Denver bőr sarokkanapé garnitúra (Kanizsa Trend) egyaránt kedvező árú. A Corner I. (310×180 cm) ára 799.900 Ft, míg a Corner II. (310×248 cm) ára 999.900 Ft, az ülőgarnitúra (100×68 cm puff ) ára 124.900 Ft.

A Denver bőr sarokkanapé garnitúra (Kanizsa Trend) egyaránt modern stílusú valódi bőr sarokkanapé, puha, steppelt ülésekkel, 3 állítható fejtámlával és krómozott szánlábakkal. Két méretben kapható, jobb és bal oldali, és külön rendelhető. A valódi bőrkárpitozás több mint 60 különböző árnyalatban kapható. Ez a termék tökéletes azok számára, akik egy csipetnyi modern stílust és kényelmet szeretnének otthonukba vinni megfizethető áron.