Watch II sarokgarnitúra

519 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Watch II sarokgarnitúra ágyazható funkcióval szerelve

A Watch II sarokgarnitúra a modern stílus és a praktikum tökéletes kombinációja. Ez a sarokgarnitúra három állítható fejtámlával, állítható ágyneműtartóval, valamint különböző színű és minőségű kárpitok széles választékával rendelkezik. Akár hagyományos szövetet, akár fényűző valódi bőrt keres, a Watch II. sarokgarnitúra mindenki számára kínál valamit.

Egyedi kialakításával biztosan beszédtéma lesz minden otthonban.

Ráadásul a kanapé felső és alsó része tetszés szerint színben kombinálható! A Watch II. sarokgarnitúrával tökéletes megjelenést varázsolhat otthonába.

Legfontosabb előnyei:

  1. Három állítható fejtámla: Az állítható fejtámlák segítségével tökéletes kényelmet és támasztást biztosíthat.
  2. Kárpitozási lehetőségek széles választéka: Válasszon a különböző szövetek és bőrök közül, hogy tökéletes megjelenést biztosítson otthonának.
  3. Állítható ágyneműtartó: Az állítható ágyneműtartóval rendezetten és biztonságban tarthatja ágyneműjét.

Ez az bútor ágyfunkcióval és fejtámla funkcióval rendelkezik, az ágyneműtartó külön rendelhető. A Watch II. sarokgarnitúra 270 X 218 méretű, és több színben, szövet vagy valódi bőr kárpitozással rendelhető. Az árak szövetkárpitozás esetén 414.900 Ft-tól, valódi bőrkárpitozás esetén pedig 689.900 Ft-tól kezdődnek, így ez a bútor kiváló választás azoknak, akik stílusos, mégis praktikus megoldást keresnek hálószobai igényeik kielégítésére. Szerezze be a Watch II. sarokgarnitúrát még ma, és élvezze számos előnyét!

Ne várjon tovább! Szerezze be még ma a Watch II. sarokszettet, és alakítsa át otthonát modern oázissá!

További sarokgarnitúra kínálatunkat itt éri el