Sally II sarok ülőgarnitúra

Sárga színű prémium szövettel kárpitozott sarokgarnitúra

404 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Sally II sarok ülőgarnitúra ágyazható funkcióval szerelve

A Sally II sarokkanapé garnitúra tökéletes kiegészítője bármely modern otthonnak. Ez a stílusos sarokkanapé állítható fej- és kartámlákkal, krómozott fémlábakkal, valamint kiváló minőségű, nagy kopásállóságú szövetek vagy valódi bőrkárpitok széles választékában kapható kárpitanyaggal rendelkezik.

A Sally II jobb vagy bal oldali kivitelben, többféle színben kapható.

A fekvő kanapéágy kialakításának köszönhetően az üléspozíciót az Ön kényelméhez igazíthatja, és tökéletesen illeszkedik a lakótérbe. Ráadásul megfizethető árával úgy élvezheti a modern sarokkanapé luxusát, hogy közben nem törik meg a bankot.

Szerezze be a Sally II sarok ülőgarnitúra garnitúrát még ma, és tapasztalja meg a modern életmód kényelmét és stílusát.

A Sally II garnitúra tökéletes választás azok számára, akik stílusos és kényelmes ülőgarnitúrát keresnek. Ez a garnitúra egy fekvő kanapéágyat tartalmaz 260 X 208-as mérettel, és többféle színben kapható, hogy bármilyen dekorációhoz illeszkedjen. A kanapé tartós szövetkárpitozású, így ideális a mindennapi használatra. A Sally II sarok ülőgarnitúra elegáns kialakításával és kényelmes ülőhelyeivel biztosan a nappali központi eleme lesz.

Élvezze a kényelmet, hogy különböző szövetfajtákkal és színekkel testre szabhatja garnitúráját, és élvezze azt a luxust, hogy új garnitúráját egyenesen az ajtajáig szállítjuk. Használja ki ezt a csodálatos ajánlatot most, és adja meg otthonának a megérdemelt tökéletes ülőgarnitúrát!