Willare Country ülőgarnitúra

Jobbos vagy balos állású ülőgarnitúra ágyneműtartóval és ágyazható funkcióval szerelve

465 090 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Willare Country ülőgarnitúra ülőgarnitúra

A Willare Country ülőgarnitúra fantázianevű garnitúránk két szín ötvözetéből született nagyméretű L-alakú sarokgarnitúra. A szürke, zsákszövetből készült felső rész strapabíró, ugyanakkor puha tapintású, lábazat része acélszürke színű szövetből készült. A szín elegyének következtében a garnitúra se nem világos, se nem sötét, vagy inkább mondhatni is-is. Ülőfelülete és háttámlái szivaccsal alaposan béleltek, ezért a kényelmet és komfortot preferáló vásárlóink figyelmébe ajánljuk.

Rövidebb oldala ottomán végződésű, míg a hosszabbik részt egy széles, párnaszerű karfával zárták le, mely tökéletes megtámasztást nyújt fejünknek. A bútor arányait úgy alakították ki, hogy ülésre és fekvésre is egyaránt kényelmes legyen.

Rövidebb oldala alatt végig egy hatalmas ágyneműtartót találunk, melybe garantáltan elfér legalább két garnitúra ágynemű is. Ám ha ezt a funkcióját ténylegesen is használni szeretnénk érdemes jól megválasztani a kanapé helyét, mivel ez az ágyneműtartós rész felfelé nyílik, relatíve igen magasra.

Beépített vendégágya kihúzható, s bőven biztosít elég helyet ahhoz, hogy egy felnőtt ember a legnagyobb kényelemben elalhasson rajta.

A Willare ülőgarnitúra ezüst színű, hosszúkás lábakat kapott, melyek szinte egybeolvadnak a garnitúra lábazatába.

Ha szívesen látná a Willare-t saját nappalijában, kérjük hívjon minket telefonon és érdeklődjön az aktuális készletünkről. Áruházunkban több mint kétszáz ülőgarnitúra van állandóan raktáron, melyek mindegyike kipróbálható és azonnal el is vihető.

Méret: 260 x 225 cm

Válogasson kedvére több száz bútor közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

f