Tampa valódi bőr sarokkanapé

Valódi bőrből készült luxusbútor. Jobbos balos irányban rendelhető akár szövettel, vagy valódi bőrrel.

799 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Tampa valódi bőr Luxus Sarokkanapé

– Élvezd a Filmeket Stílusban és Kényelemben!

Üdvözöljük az otthonod új fénypontját, a prémium kategóriás sárgásbarna színű luxus sarokkanapét! Ez a bútordarab a minőség, a stílus és a kényelem tökéletes összhangját kínálja, és igazi luxuskörnyezetet teremt a nappalidban vagy a családi szobádban.

A sarokkanapé színének meleg sárgásbarna árnyalata egyedülálló eleganciát és meghittséget sugall, amely azonnal otthonossá varázsolja az enteriőrt. A kárpitozás finom tapintása és kifinomult varrása a minőségi anyagok és a mesterien kidolgozott részletek jellemzője. A masszív, de ugyanakkor könnyedén illeszthető formatervezésének köszönhetően ez a kanapé tökéletes választás minden enteriőr stílusához.

A Tampa valódi bőr sarokkanapé ergonomikus kialakítása és kényelmes párnázása arra hivatott, hogy az ülő- és fekvőpozíciókban egyaránt tökéletes kényelmet nyújtson. Az extra vastag ülőpárnák és támlák kényeztető alátámasztást biztosítanak a hosszabb filmezési maratonok vagy a barátokkal való beszélgetések során. Ráadásul az ülőfelület tágas területe kiválóan alkalmas arra, hogy egész családdal vagy baráti társasággal kényelmesen elférjetek rajta.

Nem csak kényelem és stílus jellemzi ezt a prémium sarokkanapét, hanem a filmélmények magasabb szintre emelésére is tökéletesen alkalmas. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően könnyedén elfoglalhatod a legkedvezőbb pozíciót, miközben élvezed a kedvenc filmjeidet vagy sorozataidat. A párnázott karfa kényelmes támaszt nyújt a karodnak, így akár órákon át is élvezheted a moziélményt az otthonod komfortjában.

Ha szeretnéd a nappalidat vagy a családi szobádat egy igazán különleges hellyé varázsolni, a prémium kategóriás sárgásbarna színű Tampa valódi bőr sarokkanapé a jó választás, minden elvárásodat felülmúlja. Eleganciája, kényelme és a filmnézésre tökéletesen alkalmas kialakítása révén a kanapé garancia arra, hogy az otthonod a család és barátok összejövetelei színhelye lesz, amely örökre emlékezetes élményekkel tölti meg az életedet.

Rendelhető több méretben és iránya is változtatható a rendelés leadásakor.