Santa Fe U alakú kanapé

Mérete: 400 x 245 x 200 cm

989 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Santa Fe U alakú kanapé óriási méretben elérhető

Jobbos és balos kialakítással is rendelhető

Valódi bőr ára: 1.489.900Ft

Megtaláltad az otthonod új gyöngyszemét?! Az impozáns Santa Fe U alakú kanapé, ami méretével és kényelmével az egész család kedvenc pihenőhelye lesz. Ez a bútordarab nemcsak praktikus megoldást nyújt a sokszemélyes ülésre, hanem eleganciájával és stílusával is feldobja a nappalidat, és méltán lehet a teretek dísze.

A Santa Fe U alakú kanapé mérete és kialakítása lehetővé teszi, hogy minden családtag kényelmesen elférjen rajta. Az óriási ülőfelület és a sarokelrendezés lehetővé teszi, hogy akár egyszerre több ember is kényelmesen elfoglalhassa a kanapét. Így ideális megoldás az esti filmnézéshez vagy a baráti összejövetelekhez, hiszen mindenkinek kényelmes helyet biztosít az együtt töltött időhöz.

A bőséges ülőfelület mellett a kanapé díszítő részletei és kiváló minőségű anyagai is lenyűgözővé teszik azt. A puha és tartós kárpitozás a legmagasabb minőségi standardoknak megfelelően készült, hogy hosszú éveken át megtartsa frissességét és szépségét. A kárpitválasztás lehetőséget ad arra, hogy saját stílusodnak és dekorációs elképzeléseidnek megfelelően válaszd ki az ideális színt és anyagot.

A Santa Fe U alakú kanapé nemcsak rendkívüli mérete miatt különleges, hanem praktikus jellegének köszönhetően is. Ágyazható funkciójával még több helyet biztosít alvásra, és így akár vendégeket is szívesen fogadhatsz az otthonodban. A kanapé további részletekkel, mint például tároló rekeszekkel vagy kihúzható asztallappal felszerelve még több funkcionalitást nyújt a mindennapi használat során.

Mérete: 400 x 245 x 200 cm

Az U alakú kanapé díszítőelemként is magas színvonalon teljesít. A párnák és díszpárnák színes és mintás kárpitokban kaphatók, így lehetőséged van a kanapé színéhez és stílusához leginkább passzoló kombinációkat összeállítani. Ezáltal egyedivé és személyre szabottá teheted a bútor megjelenését.

Santa Fe U alakú kanapé a nappalid dísze és központi eleme lesz.

Egy stílusos, kényelmes és impozáns bútordarab, ami a család minden tagjának kedvenc pihenőhelye lesz, és felejthetetlen élményekkel tölti meg a mindennapjaidat. Válaszd ezt a bútort, ha elegáns és praktikus megoldást keresel, ami a nappalid méltó dísze és a szeretteid körében különleges helyet foglal majd el!