Veleria L-alakú ülőgarnitúra relax fejtámlákkal

Relax fejtámlákkal, csak a készlet erejéig.

379 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória

Veleria L-alakú ülőgarnitúra állítható fejtámlákkal

A két színből álló ülőgarnitúrák mindig izgalmasak, nincs ez másképp a Veleria fantázianevű garnitúránkkal sem. Futurisztikus megjelenés a minimalizmus jegyében. Alul hófehér textilbőr, felül acélkék-szürkés erős zsákszövet. A Veleria L-alakú ülőgarnitúra szigorú, párhuzamokban bővelkedő vonalvezetését a piskóta-szerű formák, lekerekített élek és a lábazat enyhe domború ívben futó vonalai tesznek még izgalmasabbá. Az ülőfelület szinte meglehetősen alacsony, ebből adódóan a legújabb trendeket preferáló fiatalabb generáció tagjainak ajánljuk.

A Veleria L-alakú ülőgarnitúra átlagnál kisebb magassága lehetőséget teremt arra, hogy a garnitúra felett könnyebben ellássunk, így a háttérben lévő egyéb berendezési tárgyak is nagyobb hangsúlyt kaphatnak. A kanapé színvilága miatt elsősorban  világos, kőből készült burkolatokon mutat magából a legtöbbet, de nyilván egy világosszürke parketta sem lesz ellenére. A Veleria kedveli a természetes fényben bővelkedő helyeket, hisz a hófehér lábazat ilyenkor válik igazán hangsúlyossá. A tervezők a garnitúrát főleg azoknak szánják, akik tudnak élni kihúzható vendégágy és ágyneműtartó nélkül, hisz jól láthatóan ez a darab inkább szól a designról sem mint a funkcionalistásról. A fejtámlák a sarkot kivéve mindenütt szabadon állíthatóak. Szövete erős és ellenáll minden apró balesetnek, hasonlóan a lábazat, mely könnyen tisztítható. A Veleria L-alakú ülőgarnitúra modern, XXI. századi kisugárzásához természetesen a hozzá legjobban illő krómlábakat kapott.

Ha szeretne hasonló garnitúrákat látni, látogasson el hozzánk bátran személyesen is. Mielőtt autóba ülne érdemes egy rövid telefon erejéig érdeklődni az aktuális készletről. Áruházunk óriási választékkal várja kedves vásárlóit, ahol minden ülőgarnitúra kipróbálható, és azonnal el is vihető.

f