Tomo ágyazható ülőgarnitúra

relax fejtámlákkal és ágyneműtartóval

389 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Tomo ágyazható ülőgarnitúra, ágyneműtartóval és relax fejtámlákkal.

A szürke szín alapból nagyon közkedvelt, mivel semlegessége lévén szinte bárhova könnyen beilleszthető. Azonban a szürke azon árnyalata, amivel ez a garnitúra rendelkezik, még ezen is túl mutat. Nem csak, hogy könnyen illeszkedik mindenhova, de kifejezetten dizájnos is. A Tomo ágyazható ülőgarnitúra nem csak a színe miatt praktikus, könnyen nyitható, így nem jelent majd problémát, ha estére is nálunk marad vendégünk. Érdemes megfigyelni a képeken, hogy karfája dizájnos kivitele is dob a garnitúra összhatásán, akárcsak a krómszínű lábak. Tartozik még hozzá egy kisebb ágyneműtartó is, ami éppen megfelelő méretű az egy éjszakás vendéglátáshoz szükséges eszközökhöz.

Méret: 250 x 200 cm

Méreteit tekintve pont megfelelő lesz egy átlagos méretű nappaliba és amennyiben nem térbe helyezzük, hanem fal mellé, még marad is hely bőven. Ezt keskeny kivitelének köszönhetjük elsősorban. Talán már említeni sem kell, hogy fejtámlái is állíthatóak, akárcsak a legtöbb modern ülőgarnitúrának. Egy szó, mint száz, amennyiben egy kényelmes, dizájnos és praktikus ülőgarnitúrára vágyik, keresse kollégáinkat bizalommal. Üzletünk outlet jellegéből adódóan minden termékünkből egy darab található készleten. Ez a garnitúra a második szinten, hátul található meg!

 

Válogasson több száz ülőgarnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Tekintse meg további termékeinket az ülőgarnitúrák fülre kattintva. Sajnos, jelenleg nem tudjuk garantálni a termék rendelhetőségét. Viszont ne adja fel a reményt, hiszen a későbbiekben ez megváltozhat.