Montreal L-alakú ülőgarnitúra

Montreal L-alakú ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós

389 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória

Montreal L-alakú ülőgarnitúra ágyazható funkcióval szerelve.

Ez a Montreal L-alakú ülőgarnitúra jellemzően 300cm körüli hosszúságban érhető el a legtöbb helyen. A forma és a stílus töretlen népszerűségnek örvend elsősorban a fiatal párok körében. Mostanra azonban elérkezett az idő, hogy azok kedvence is lehessen, akik nem rendelkeznek 3m-es hellyel. A Montreal szinte hihetetlen, de csak 255cm hosszú. A rövid oldal méretét viszont meghagyták a nagyobbaknál is jellemző 195cm-en. A bútor arányait zseniálisan sikerült megváltoztatni, melynek köszönhetően ugyanazt a fantasztikus küllemet produkálják, mint nagyobb testvéreinél.

A garnitúra színe az őszt idéző barnás árnyalat, némi pasztelles beütéssel. Anyaga bőrhatású, leginkább a velúrhoz és alcantarához hasonló szövet, mely igen vastag, és tartós.

Nyersnek és rusztikusnak tűnő megjelenése ellenére a Montreal mégis barátságos.

Speciális színárnyalatának és anyagának összhatása miatt ajánlatos olyan helyre tenni, ahol sok faanyag veszi körbe. Egyetlen masszív karfája tekintélyt parancsolóan széles, és így van ez az ülőfelületekkel is. Steppelt, duplavarrású felülete izgalmas és igazán látványos darabbá varázsolja a Montreal-t. Fejtámlái egyenként állíthatóak, felhajtott állásukban bármilyen magasságú vendégünknek kedvére szolgál majd. Rövidebb oldala olyan terjedelmű, hogy önmagában is ágyként funkcionálhat, ám akinek ez kevés lenne, egy mozdulattal kihúzhatja a vendégágyat is, ami már tényleg bárki igényeit kiszolgálja.

A színárnyalat és a szövet ezen érdekes kombinációjának látványát a fotók sajnos nem teljesen adják vissza, ezért érdemes a saját szemünkkel is látni. Mielőtt hozzánk érkezne, tanácsos egy rövid telefonhívást indítani felénk, melyen keresztül tájékoztatjuk az épp aktuális készletről. Áruházunkban több száz, azonnal elvihető garnitúra közül válogathat, ezért érdemes hozzánk rendszeresen betérni.

f