Palermon L alakú sarokgarnitúra

Sárga színű, relax fejtámlás sarokgarnitúra

684 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Palermon L alakú sarokgarnitúra ágyazható funkcióval szerelve.

A Palermon L alakú sarokgarnitúra igazi kuriózum, egy bohém darab, mely szokatlan, ám barátságos és meleg színével bármely helyiséget derűssé és vidámmá varázsol majd. A tavasz első napsugaraira emlékeztető színe még inkább rabul ejti az embert, ha ráül és saját kezével tapintja meg ezt a mesésen puha zseníliához hasonló szövetet.

A garnitúra terjedelmes méretekkel rendelkezik mindkét irányban, így a hellyel nem lesz gondunk.

Oldalvégei nyitottak, szinte érezni az energiák szabad áramlását. Karfái nincsenek, mely valljuk meg nem is baj, kifejezetten jól áll neki, és az ember szabadságérzetét is jótékonyan növeli. Finoman kerekített háttámláit mindenütt állítható fejtámla egészíti ki, melytől a garnitúra egyszerre mutat klasszikus és modern stílusjegyeket. A Palermo nagysága és igazi egyénisége azonban nem csak pompás megjelenésében rejlik.. A garnitúra egy kihúzható vendégággyal is rendelkezik, melyen kényelmesen elfér egy magasabb növésű vendégünk is.

A Palermo elhelyezésének és kiegészítőkkel való ellátásának csak a fantázia szab határt, a lehetőségek szinte végtelenek.

Véleményünk szerint olyan lakásba való igazán, ahol a változatos színek és meleg hatású burkolatok az uralkodóak. A látvány fokozható színes és mintás díszpárnákkal, akár egy impresszionista hatású festménnyel, vagy grafikával a falon.

Ha szeretné saját maga is megtapasztalni a Palermo nyújtotta élményeket, látogasson el hozzánk személyesen, ahol több száz más ülőgarnitúrából is kedvére válogathat. Mielőtt autóba ülne azonban, érdemes minket telefonon hívni, hogy tájékoztatást kapjon az aktuális készletről.

Mérete:  265 x 230

 

További ülőgarnitúra kínálatunkat a linken éri el.