Sebec U-alakú ülőgarnitúra

Nagy méretben

789 910 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Sebec U-alakú ülőgarnitúra, szürke színben!

Manapság igen keresettek az U-alakú ülőgarnitúrák. Ezen szegmensen belül viszonylag ritkák a könnyed, minimalista design-t képviselő darabok. Sebec fantázianevű garnitúránk pontosan ilyen!

A legtrendibb lakberendezők álma, ugyanis rengetegféle térbe képes harmónikusan beilleszkedni. Zsákszövet anyaga igen erős, tapintása mégis szívet melengetően puha. Tisztítása könnyű, és a szokatlanul magas krómlábai miatt a porszívóval gond nélkül elérhető, az alatta elterülő terület.

Tökéletes választás járólapokra, vagy parkettára is. Mindkét végén nyitott, így akár ketten is zavartalanul elterülve élvezhetjük rajta kedvenc tévéműsorunkat. A Sebec 4 külön bútorelemből tevődik össze, melyek súlya igen könnyű, így mozgatása egy háziasszonynak sem okoz majd különösebb problémát.

Az ülőgarnitúra minden része fix, nincsenek mozgatható funkcionális részei, így nem kell attól tartanunk, hogy bármi is elromoljon rajta. Az U-alakú garnitúrák többsége egyébként 3,5 m-es hossztól kezdődik, ezen tulajdonsága miatt azonban sok társasházban lakónak le is kell mondani az U-alakról.

A Sebec hossza ezzel szemben 400 cm, tehát rendkívül kompakt, s ennek ellenére is sok ülőhelyet kínál. Így azok választása is lehet ez a kanapé, akik már gondolatban letettek az U-alakról…

Méret: 260 x 400 x 190 cm

Válogasson több száz kanapé közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek! Kérem keresse fel kollégáinkat a kapcsolat fülre kattintva. Sajnos, jelenleg nem tudjuk garantálni a termék rendelhetőségét. Viszont ne adja fel a reményt, hiszen a későbbiekben ez megváltozhat.

Tekintse meg további termékeinket az ülőgarnitúrák fülre kattintva.