Lamezia előre ágyazható jobbos ülőgarnitúra

ágyazható és gyneműtartós

469 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Lamezia előre ágyazható jobbos ülőgarnitúra, ágyneműtartóval!

Amennyiben az átlagnál kisebb L-alakú garnitúrát keres, mely minden kanapétól elvárható funkcióval rendelkezik, akkor érdemes a Lamezia-t is számításba vennie. Világosszürke színével szinte bármilyen lakberendezési koncepcióba könnyen belesimul. Anyaga zsákszövet, mely rendkívül ellenálló, és könnyen tisztítható. A szövet textúrája valójában három szín kombinációja a fehér, a szürke és a fekete színeké. Formavilága és vonalvezetése szigorú, szögletes. Felülete egyenes, háttámlái három egymáshoz tökéletesen illeszkedő párnából állnak.

A rövid oldal hossza épp elég ahhoz, hogy nyújtott lábbal relaxálni tudjunk.

A garnitúra ezen oldalán egy hatalmas ágyneműtartót is találunk, melyben kényelmesen elfér két-három ágynemű is. A Lamezia ágyazható is, ennek technikai megvalósítása egyedi, ritka megoldással párosul. A vendégágy ugyanúgy kihúzható, mint bármely más hasonló kanapénál, ám ezen a ponton túl tovább húzva az ágyat az ülőfelület is elindul kifelé, majd a háttámlát is lecsukhatjuk annak helyére. Az így létrejött felület hatalmas, gyakorlatilag eldönthetjük, hogy széltében, vagy hosszában szeretnénk-e aludnia rajta, hisz mindkettő esetén bőven elég helyünk lesz.   A Lamezia szerkezetileg és az anyagok kiválasztása végett is, egy időtálló és strapabíró darab, melyet valóban mindennapos használatra terveztek.

Áruházunk hatalmas választékkal várja kedves vásárlóit, L- és U-alakú ülőgarnitúrák, egyenes kanapék és szettek.

A legkülönbözőbb méretekkel, színekkel, formákkal és anyagokkal. Udvarias és hozzáértő kollégáink segítenek Önnek, hogy mielőbb megtalálhassa álmai kanapéját. Mielőtt azonban személyesen is ellátogatna hozzánk, érdemes egy rövid telefont intézni felénk, hogy tájékoztathassuk az épp aktuális készletekről.

Méret: 255 x 155 cm

Kis albérletünkben pont jó helye lesz majd, mintha csak oda találták volna ki!

Válogasson kedvére több száz bútor közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.