Akció!
barna színű
barna színűbarna színűbarna színű

Fairfax elektromos U-alakú garnitúra

479,990Ft 399,990Ft

Ágyazható és dupla ágyneműtartós

Leírás

Fairfax elektromos U-alakú garnitúra, ágyazható és dupla ágyneműtartós!

Ez az a garnitúra, amelyet nyugodtan lehet "multifunkcionális" jelzővel illetni. U-alakú, aminek köszönhetően sok ülőfelület található rajta. A Fairfax elektromos garnitúra szövete könnyedén tisztítható, mindemellett ágyazható és dupla ágyneműtartós is. Ami már csak hab a tortán, az a már említett elektromos rész.

Méret: 335 x 220 x 165 cm

Hogy mi célt szolgál? Voltaképpen az ülőfelület további növelésére alkalmas. Pontosabban az ülőgarnitúra bal oldalán lévő felület csúsztatható kijebb és növelhető, íly módon. Szép gesztenyebarna színéhez remekül passzolnak a strapabíró, fa lábai, melyek kicsit világosabb árnyalatot kaptak.

Dupla ágyneműtartója is ritkaságnak számít. Az egyik az ülőgarnitúra jobb szélén található, a másik pedig az ágyazható felület alatt. Így nem csak egy kispárnát és paplant tud majd eltenni, mint az új garnitúrák túlnyomó többségénél, hanem akár egy kompett, pihentető éjszakához szükséges szettet is.

Könnyedén el tudom képzelni, hogy egy fárasztó nap után hazatérve leheveredem erre az ülőgarnitúrára, kicsúsztatom az ülőfelületet, nyomkodom a telefonom egy ideig, majd szép lassan álomba merülök. Másik forgatókönyv, ami szintén elképzelhető, hogy vendégül látom a családom. Közösen ebédelünk, sztorizgatunk... majd mindenki elfoglalja helyét és megnézünk egy filmet. Kellemes hangulatú ülőgarnitúra, amely mindent megad a közös időtöltéshez. A többi már csak a résztvevőkön múlik.

 

Egyetlen darab található készletünkön, ezért érdemes mihamarabb felkeresni kollégáinkat. Örömmel segítenek majd!

 

Válogasson több száz bútor közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, érdeklődni tud kollégáinknál az elérhetőség linkre kattintva.

elérhetőségünk:

Telefon: 06 30/ 944-40-37