Fairfax U-alakú ülőgarnitúra

Ágyazható és dupla ágyneműtartós

654 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Fairfax elektromos U-alakú ülőgarnitúra, ágyazható és dupla ágyneműtartós!

Vannak ülőgarnitúrák, melyek éppúgy megállják a helyüket egy régies, antik berendezésű lakásban, mint ahogy egy teljesen modern XXI. századi környezetben is. A Fairfax fantázianevű U-alakú ülőgarnitúránk ezen ritka darabok egyike. Anyaga bőrhatású szövet, erdőbarna színben. A szövet tapintása kellemes velúrszerű, színe meleg és barátságos. Stílusa rusztikus, vintage, egyfajta nyugodt vidékies életérzést áraszt. Formavilága egyszerű és letisztult, helykínálata bőséges, felületei puhák, szinte kényeztetik a rajta helyet foglalókat.

A homogén felületeket steppelt négyzetrácsszerű berakásokkal tették még izgalmasabbá, kivételes, hogy ezek nemcsak az ülőfelületen, hanem a háttámlákon is megjelennek. A bútor szegélyeit hófehér zig-zag mintás varrással emelték ki, melyek szinte keretet adnak az egész garnitúrának. Az egymással nagyszerűen harmonizáló design elemek sora a garnitúra lábainál folytatódik, hisz a tervezők egy pompás mahagóni színű, masszív falábakat álmodtak meg a Fairfax U-alakú ülőgarnitúra méltó alátámasztására.

A kanapé természetes hatást kelt, mesterkéltségnek, erőltetett design elemeknek nyoma sincs.

Egyszerű és nagyszerű, mondhatnánk. A Fairfax viszont messze nem csak a külsőről szól. Széles ülőfelületei üléshez és fekvéshez egyaránt praktikusak, ám ha valaki még ennél is többre vágyna, akkor a középső két ülőhely felületét egy ötletes megoldással szélesebbé teheti (kb. 15 cm-rel). Ezen funkció duplán hasznos, hisz a középső rész fel is nyitható, melyben fontosabb személyes tárgyainkat rejthetjük el, hogy mindig közel és kéznél legyenek.

A garnitúra végén egy további kis tárolót találhatunk, így további helyet takaríthatunk meg.

A Fairfax háttámlái elég magasak ahhoz, hogy ne érezzük hiányát fejtámláknak, aki viszont mégis szeretné ezt a funkciót, annak rendelkezésére áll két bárhová áthelyezhető fejtámla, melyeket jellemzően vagy a két középső, vagy a két szélső ülőhelyhez szokás elhelyezni.

Áruházunk rengeteg L- és U-alakú ülőgarnitúrával várja kedves vásárlóit, jöjjön el hozzánk személyesen is. Mielőtt azonban autóba ülne, érdemes egy rövid telefont intézni felénk, hogy tájékoztathassuk az aktuális készletről! Udvarias és hozzáértő kollégáinkat várunk minden kedves érdeklődőt és leendő vásárlót!

Méret: 335 x 220 x 165 cm

Egyetlen darab található készletünkön, ezért érdemes mihamarabb felkeresni kollégáinkat. Örömmel segítenek majd!

Válogasson több száz bútor közül, üzletünkben!

További u-alakú ülőgarnitúrákat itt talál.

Áraink a készlet erejéig érvényesek, érdeklődni tud kollégáinknál az elérhetőség linkre kattintva.

f