Cutler elektromos garnitúra

Csúsztatható ülőfelülettel

384 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Cutler elektromos garnitúra, csúsztatható ülőfelülettel!

Egy letisztult, minimal stílusú garnitúra egy kis rejtett extrával. Így lehetne legrövidebben összefoglalni a Cutler elektromos garnitúra jellemzőit. Természetesen ennél többet is érdemel!

Méret: 260 x 220 cm

Világos szürke színű, jobbos kivitel. Ez a szín azért is remek választás, mert könnyű mellé kiegészítőket találni. Legyen az akár egy díszpárna, szőnyeg, függőny vagy akár a fal színe. A világos szürke nagyon jól alkalmazkodik és szinte mindennel összepárosítható. Leginkább a természetes szineket javasolnám, mint világos barna, bézs vagy homok, de egyéb árnyalatokkal is szépen mutat.

Rejt magában egy plussz funkciót, ami az karfa mellé rejtett nyomógombokkal hozható működésbe. Az ülőfelület kicsúsztatható, ami remek megoldás pédául akkor, ha vendégünk nálunk kíván aludni a buli után. Nem feltétlenül ágyfunkció, de egy-egy estére tökéletes szolgálatot nyújt.

Ezt a garnitúrát leginkább olyan lakásba tudom elképzelni, ahol jönnek-mennek az ismerősök, folyton történik valami. Családi házban is megállja a helyét, de kialakítása lévén inkább egy fiatalos laksába javaslom. Egyetemistáknak a közös tanulásokhoz, agglegényeknek a pezsgő élethez… fiatalos pároknak az új élményekhez.

Sok újat fog még tapasztalni ez a garnitúra, arra mérget vennék! Ne maradjon le róla, érdeklődjön kollégáinknál még ma.

 

Válogasson több száz bútor közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, érdeklődni tud kollégáinknál az elérhetőség linken keresztül.