Panti cinema 3+2+1 ülőgarnitúra

Panti cinema 3 2 1 ülőgarnitúra Fehér bőrrel vonva

694 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Panti cinema 3 2 1 ülőgarnitúra, valódi fehér bőrrel!

A Panti cinema garnitúránk csakis a legjobb helyet érdemli. Ezért cserébe új tulajdonosa biztos lehet abban, hogy az elérhető legnagyobb kényelmi komfortban lesz majd része. A Panti cinema 3 2 1 ülőgarnitúra szett egy klasszikus 3-2-1-es elrendezésből áll, melyek mindegyike minőségi tört fehér színű bőrből készült.

Ülőfelülete inkább feszes, nem a klasszikus „süppedős”, viszont a felület lejtése olyan jól eltalált, hogy az embernek a legkisebb hiányérzete sem támad. Háttámlája kellően magas, lehetőséget adva a fej kényelmes megtámasztására is. A háttámlák tömése az ülőrésznél lényegesen puhább, így biztosítva a test teljes ellazulását.

A Panti minden egyes bútordarabján található egy mechanikus kis kar, melynek meghúzása után a lábrész felemelkedik és ezzel egy időben a hátrészt is óhajunknak megfelelően dönthetjük.

Ez a fajta relax funkció a hármas tag középső helyét kivéve mindegyik darabban megtalálható, így egy 5 tagú család is egyszerre élvezheti a legfantasztikusabb moziélményeket.  A fehér bőr bútoroknál gyakran el kell mondanunk személyesen a vásárlóknak, hogy teljesen hófehér színű valódi bőrgarnitúra bizony nem létezik, kizárólag textilbőrből vannak hófehérek. A fehér bőrök mindenképpen tört fehérek, egyik kevésbé, másik jobban. Ennek viszont óriási előnye a tökéletesen hófehérrel szemben, hogy nem látszik meg rajtuk egyből minden egyes porszem.

Méret: 185 x 80 / 135 x 80 / 80 x 80 cm

Válogasson kedvére több száz kanapé közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem keresse fel kollégáinkat a kapcsolat fülre kattintva.

 

f