Oropa elektromos lábtartós garnitúra

Lonf-Life bőrrel

939 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimkék, , ,

Oropa elektromos lábtartós garnitúra, Long-Life bőrrel vonva!

Azon emberek számára, akik csakis a maximummal tudják beérni… Az Oropa ülőgarnitúrát szinte lehetetlen csak a képek alapján megítélni. Saját szemünkkel kell látnunk és megérintenünk ahhoz, hogy megértsük a prémiumkategória legfelső fokát.

Delfin kék bőr borítása egyedi, ritkán látható ülőgarnitúráknál. A színárnyalaton túl a bőr fajtája sem a megszokott, hisz konyakbőr lévén márványos erezetéről tényleg csak szuperlatívuszokban beszélhetünk. A luxus azonban itt még nem ér véget, hisz aki egyszer megérint egy ilyen darabot, sosem fogja elfelejteni annak bársonyos, végtelenül puha érzését.

Az Oropa nem túl nagy, éppen ezért vele arányos méretű luxuslakások, fényűző irodák kiemelt bútordarabja lehet. Készítői nem fukarkodtak az első osztályú bőrborítással: annak hátoldalát is teljesen bevonták, így a tér közepén is kihangsúlyozódik majd az Oropa összes előnyös tulajdonsága.

A kárpit minősége „Long-life” védjegyet kapott, mely garancia a bőr elsőrangú minőségére és átlagnál jóval hosszabb élettartamára.

A kanapé rövid oldalán lévő ülésbe extra relax élményt nyújtó funkció került, ugyanis néhány gomb megnyomásával a lábazati rész felemelkedik, míg hátrésze megdől, biztosítva Önnek az elképzelhető legjobb testtartást, mely a teljes ellazuláshoz kellhet.

Az Oropa fekete, matt-hatású fémlábakat kapott, melyek összeköttetésben lévén a legbiztosabb támaszt nyújtják a garnitúrának.

Méret: 240 x 265 cm

Igazán jó bőr 🙂

Válogasson kedvére több száz ülőgarnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot az elérhetőség linkre kattintva.

 

f