Borg relax kanapé

Bőr ülőgarnitúra, relax funkcióval

639 000 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Borg relax kanapé, a tökéletes moziélményért!

Mozizni támadt kedve? Minek is fizetne drága mozijegyért és pattogatott kukiért, ha otthon is élvezheti a moziélményt, ráadásul nevetgélő és hangosan csámcsogó idegenek nélkül?! Ugyan házi mozi rendszert nem tud nálunk vásárolni, a hozzá illő, relax funkcióval felszerelt, bőr ülőgarnitúrát igen.

Borg tehát megadja majd mindazt, amit egy modern mozi kényelmi funkcióban nyújtani képes. Ugyanakkor még jól is mutat. Csukott állapotában képes teljesen beleolvadni a családi közegbe. Igazi meglepetés lesz majd mindenki számára, amikor előbukkan a lábtartó. Elegáns fekete színe teszi még különlegesebbé, míg dupla lábtartója igazán praktikussá.

Ez nem csak egy mozikanapé, ez egy sajátos élménnyel kecsegtető bútordarab. Üzletünkben gyakran van hasonló mozikanapé, de mindenből csak egy darab található. Érkezett már három, kettő, de négy személyes is. Mindenképp érdeklődjön az aktuális készletről, mielőtt úgy dönt, hogy hazaviszi ezt a gyöngyszemet. Kollégáink készséggel segítenek megtalálni a megfelelő darabot.

Méret: 225 x 100 cm

Látogasson el üzletünkbe és válogasson kedvére több száz kanapé közül!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.