Argastein sarok ülőgarnitúra

Sarok ülőgarnitúra ágyazható funkcióval.

314 910 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Argastein sarok ülőgarnitúra ágyazható funkcióval szerelve

Vannak, akik a természetesség jegyében szeretik berendezni lakásukat, illetve akadnak olyanok is, akik csupán szeretnének eltérni az évek óta megszokott színviláguktól, ezért hajlandóak a merészebb élénk színeket kivéve, valami visszafogottabb, de új színt kipróbálni.

Az Argastein ülőgarnitúránk pont ilyen emberek számára készült. Mohazöld, enyhén hamvas szövethuzata igazi arisztokrata családok birtokainak legszebb bútorait idézi. Bár a formavilág már evilági, modern, egyszerű és letisztult, mégis sugároz felénk valami klasszikus jó értelemben vett retró érzést.

Színe miatt régi antik bútorokhoz is éppúgy el tudjuk képzelni, mint a legmodernebb hiper-szuper lakások tartozéka ként. Hangulatában ott rejlik a természet, a frissesség és az életöröm. Egyik oldalán nyitott, másik oldalán pedig kecses ívű karfával látták el. Ülőfelülete normál méretű, egyenes, míg háttámlája sportos, fejtámlái ülőhelyenként egyénileg állíthatóak. Mutatós színe miatt jól mutat majd térben és fal mentén elhelyezve is. Az Argasteint zömök, natúr színű falábakkal látták el, melyek békés egyetértésben harmonizálnak a kanapé természetességet sugárzó küllemével. A külcsín azonban nem minden, mivel a garnitúra kihúzható vendégággyal is fel lett szerelve.

Rövidebb oldalán egy igen nagy ágyneműtartó is helyet kapott, így igazán nem lehet egy szavunk sem a kanapé praktikusságát illetően.

Ha szeretne további berendezési ötleteket, stílusos és nem mindennapi ülőgarnitúrákat látni, akkor látogasson el hozzánk személyesen is áruházunkba, ahol több mint kétszázféle azonnal el is vihető kanapé közül válogathat. Mielőtt útnak indulna, feltétlen csörögjön ránk, és érdeklődjön telefonon az aktuális készletünkről.

 

mérete: 250 x 200