Mangersta U alakú ülőgarnitúra

Állítható háttámlával és ágygéppel

389 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Mangersta óriási U alakú ülőgarnitúra, állítható háttámlával!

Az U-alakú garnitúrák világa 300cm-től felfelé kezdődik, nagyjából 10cm-es lépésközökkel. Egy 340-350-es U-alak normál, mondhatni átlagos méretnek számít ebben a kategóriában, mely tökéletesen kiszolgál egy nagyobb létszámú családot is. Természetesen mindig akadnak olyanok, akiknek ez sem feltétlenül elég. Ezen emberek számára szeretnénk bemutatni a Mangersta U alakú ülőgarnitúra. Áruházunk U-alakjainak egyeduralkodóját. Színvilága és méretei olyan impozánsak, hogy lehetetlen elmenni mellette anélkül, hogy rá ne pillantanánk. Ha szemünket végig futtatjuk Mangerstán szinte megfeledkezünk a külvilágról, olyan mintha ha egy külön világba csöppentünk volna, a saját gyerekkorunkat idéző álomvilágba. Messziről szemügyre véve pedig az az érzése támad az embernek, mintha egy berendezésre váró óriási terepasztalt látna, melyet új gazdája feladata lesz megtölteni élettel. Kifejezetten azoknak a nagycsaládosoknak ajánljuk, akik szeretne sok időt együtt eltölteni. A 3,45 méteres hossz mellett.

Job oldali hosszabbik szára 230cm! (ez már önmagában egy normál méretű L-alakú garnitúra hossza). Ülőfelülete növelhető úgyszólván nagyról, még nagyobbra. Igaz ez a garnitúra minden további porcikájára. Ez a bútor nem ismer kompromisszumokat, mindenkinek megadja a szükséges teret, bármilyen tevékenységről is legyen szó. Az U-alakok sorában talán a két leggyakrabban előforduló, egyben legnépszerűbb szín a szürke és a barna. Mangersta U alakú ülőgarnitúra szövetének színe viszont e két szín kombinációja, alapvetően szürkés-kék beütéssel. A színek kombinációja igazán egyedire sikerült. Áruházunk padlóján hegyként emelkedik ki, mintha csak egy domborzati térképet látnánk. Épp ezért színvilága rendkívül univerzális, szinte bármilyen lakberendezési szisztémában illeszkedik.

Jobb oldali szárában tágas az egész elemet lefedő ágyneműtartó található. És akinek ez sem elég, még a bal oldalon is találhat egy ládika szerűen felnyitható tárolóegységet. Fejtámlái természetesen állíthatók és stílusához illően az ágyazhatóság sem kérdés. Az ágyrész kinyitása után felesleges a számolgatás, hogy hányan férnek el rajta, a két fő számár kényelmesnek mondott 140cm-es ágyszélesség megmérése is felesleges, nyugodtan tegyük le a mérőszalagot.

Szumma-szummárum: Mangerstát csak szeretni lehet!

Méretek: 180 X 345 X 230

Válogasson üzletünkben kedvére több száz bútor közül, személyesen!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

g