Manja ülőgarnitúra

Állítható relax fejtámlákkal

469 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Manja ülőgarnitúra, relax támlákkal.

Egy meglehetősen masszív és terebélyes ülőgarnitúra, puha szövettel vonva. Hazaérve a vásárlásból, munkából vagy akár partizásból mi sem jobb annál, mint levetni magunkat valahova, ahol fetrenghetünk, lustálkodhatunk, feltöltődhetünk. A Manja ülőgarnitúra pont megfelelő ilyesfajta szükségleteink kielégítésére. Gyönyörű bézs színnel áldották meg alkotói, amire érdemes vigyázni, hiszen a szövet nehezebben tisztítható, mint a bőr. Vastag karfái teszik  még inkább robusztussá, a rakoncátlan gyerekek sem tudnak kárt tenni benne. Még akkor sem, ha mászókának használják majd. Az állítható fejtámlák mindig jól jönnek vendégek érkezése esetén, hiszen mindenki magának tudja majd beállítani a számára megfelelő pozíciót.

Méret: 310 x 310 cm

Leginkább egy családi házba tudom elképzelni, ahol a nappali méretei bőségesen megengednek egy ekkora garnitúrát. Egy olyan családban, ahová rendszeresen érkeznek vendégek, barátok vagy családtagok látogatóba. Az átlagosnál mélyebb ülőfelülettel rendelkezik, ami sokkal több teret enged a fetrengésre. Érdemes megtekinteni élőben is, illetve kipróbálni, mielőtt választana az ember. Üzletünkben nyugodtan kényelembe helyezheti magát rajta, ha gondolja még egy kévét is készítünk Önnek 🙂

Minden termékünkből egy darab található készleten, kérem érdeklődjön kollégáinknál a készlet felől. Akárhogy is lesz… mindenképpen érdemes üzletünkbe látogatni, hiszen három szinten várják az ülőgarnitúrák!

Válogasson több száz ülőgarnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Tekintse meg további termékeinket az ülőgarnitúrák fülre kattintva.