Akció!
Manja ülőgarnitúra
Manja ülőgarnitúraManja ülőgarnitúraManja ülőgarnitúraManja ülőgarnitúraManja ülőgarnitúraManja ülőgarnitúra

Manja ülőgarnitúra

419,990Ft 359,990Ft

Állítható relax fejtámlákkal

Leírás

Manja ülőgarnitúra, relax támlákkal.

Egy meglehetősen masszív és terebélyes ülőgarnitúra, puha szövettel vonva. Hazaérve a vásárlásból, munkából vagy akár partizásból mi sem jobb annál, mint levetni magunkat valahova, ahol fetrenghetünk, lustálkodhatunk, feltöltődhetünk. A Manja ülőgarnitúra pont megfelelő ilyesfajta szükségleteink kielégítésére. Gyönyörű bézs színnel áldották meg alkotói, amire érdemes vigyázni, hiszen a szövet nehezebben tisztítható, mint a bőr. Vastag karfái teszik  még inkább robusztussá, a rakoncátlan gyerekek sem tudnak kárt tenni benne. Még akkor sem, ha mászókának használják majd. Az állítható fejtámlák mindig jól jönnek vendégek érkezése esetén, hiszen mindenki magának tudja majd beállítani a számára megfelelő pozíciót.

Méret: 310 x 310 cm

Leginkább egy családi házba tudom elképzelni, ahol a nappali méretei bőségesen megengednek egy ekkora garnitúrát. Egy olyan családban, ahová rendszeresen érkeznek vendégek, barátok vagy családtagok látogatóba. Az átlagosnál mélyebb ülőfelülettel rendelkezik, ami sokkal több teret enged a fetrengésre. Érdemes megtekinteni élőben is, illetve kipróbálni, mielőtt választana az ember. Üzletünkben nyugodtan kényelembe helyezheti magát rajta, ha gondolja még egy kévét is készítünk Önnek 🙂

Minden termékünkből egy darab található készleten, kérem érdeklődjön kollégáinknál a készlet felől. Akárhogy is lesz... mindenképpen érdemes üzletünkbe látogatni, hiszen három szinten várják az ülőgarnitúrák!

Válogasson több száz ülőgarnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Tekintse meg további termékeinket az ülőgarnitúrák fülre kattintva.

elérhetőségünk:

Telefon: 06 30/ 944-40-37