Vitolo u formájú ülőgarnitúra

U formájú ülőgarnitúra ágyazható kivitelben.

749 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Vitolo u formájú ülőgarnitúra ágyazható kivitelben.

Prémium minőségű bútor, a legjobb minőségű alapanyagokkal.

Bora-bora, Bali, Maldív-szigetek… Ezek azok a helyek, melyek először eszembe jutnak legújabb bútorunk, a Vitolo u formájú ülőgarnitúra megpillantása után. Mint, ahogy az említett fehér homokos partú szigetek is a nyugalom és a kikapcsolódás szinonimái, úgy válhat a Vitolo is otthonunk saját kis egzotikus szigetévé, mely kényezteti családunkat és persze minket is.

Az ülőgarnitúra anyaga egy roppant erős szabású, tört fehér színű szövet, melynek hatása és látványa kissé hasonlatos a mikroplüsshöz. Ezt a prémium kategóriába sorolható szövetet szerencsére könnyen tisztíthatjuk, így világos és kényesnek tűnő színe ellenére bátran ajánlható kisgyermekes családoknak is.

Ezt az U-alakot nem érdemes két fal közé közvetlenül elhelyezni, mivel a Vitolo megjelenésében van valami arisztokratikus, valami királyi, mely megköveteli magának a teret. Ez a garnitúra olyan helyen hozza ki magából a maximumot, ahol körbe tudjuk járni, ahol csodálhatjuk minden porcikáját.

Egyenes vonalvezetésű formavilága a végletekig leegyszerűsített és letisztult hatást kelt.

A Vitolo a manapság divatos minimalista stílus képviselője, így biztosak lehetünk benne, hogy modern berendezésű lakásunkba kitűnően illik majd. Az ülőgarnitúra minden egyes ülőhelyéhez állítható fejtámlák és széles ülőfelületek tartoznak. Természetesen egy ekkora ülőgarnitúrában helyet kapott egy kihúzható vendégágy is.  Egyenes, az íveket és gömbölyítéseket mellőző ülőfelülete eleve nagyszerűen alkalmas fekvésre is. Ez utóbbi tulajdonsága miatt alvás közben is lehető legnagyobb kényelmet kapjuk majd a Vitolotól.

Ha bele szeretett ebbe a pompás garnitúrába, vagy szeretne további több száz hasonlóan minőségi garnitúra közül választani, érdeklődjön telefonon a készletről, vagy jöjjön el hozzánk személyesen az áruházba!

mérete: 235 x 360 x 180 cm

 

f