Joso L-alakú garnitúra

Lábtartóval és beépített konnektorral

529 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Joso L-alakú garnitúra, relax funkcióval és laptop tartóval.

Egy multifunkcionális ritkaság! Így tudnám legrövidebben körülírni, de nézzük csak meg közelebbről, hogy miket is tud a Joso L-alakú garnitúra. Kezdjük a kiegészítő puffokkal, amelyek a már jól megszokott módon lábtartóként funkcionálhatnak elsősorban. A nagyobbik puff azonban nyitható, ráadásul több pozícióban. Remek extra tárolóhelyként szolgálhat például plédek, párnák számára. Ha már tárolóhely, a garnitúra jobb oldalán található egy fiók is.

Méret: 320 x 230 cm

Nem mondanám, hogy kis darab… mindenképpen le kell mérni a szobát, mielőtt belevágna a vásárlásba. Üzletünkben sok esetben sokkal kisebbnek tűnhetnek a bútorok, hiszen a nagy térben eltörpülnek. A képeken látható, hogy állíthatóak a fejtámlái, de ráadásként még egy laptop tartót is beleszereltek. Ez a kis asztalka lehajtható szükség esetén, máskülönben észre se veszi majd!

A laptopokat és telefonokat érdemes tölteni is, ezért “Joso” kapott még egy konnektort is. Felmerülhet a kérdés, hogy a beépített konnektorban honnan lesz elektromosság. Nos, ez az ülőgarnitúra igényelni fog egy áramforrást is, hiszen relax lábtartós fotel része is csak ezáltal fog működni. Egy rejtett nyomógomb segítségével tudjuk a lábtartós működésbe hozni és már-már fekvő pozícióig tudjuk nyitni.

Ezeken felül a sarokban található háttámlák is ledönthetőek, ha esetleg fekve szereti nyomkodni telefonját.

Válogasson több száz ülőgarnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek!
Tekintse meg további termékeinket az ülőgarnitúrák fülre kattintva.