Strato u alakú ülőgarnitúra

Ágyazható u alakú garnitúra prémium szövettel

569 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Strato u alakú ülőgarnitúra ágyazható funkcióval szerelve

Időről-időre sokféle U-alakú ülőgarnitúra megfordul nálunk, szintén sok közülük a szürke színű. A Strato u alakú ülőgarnitúra fantázianevű garnitúránkat azonban ki kell emelnünk a többiek közül. Sajnos a képek távolról mit sem adnak vissza abból a nagyszerű, minőségi kárpitból, amivel a kanapét bevonták.

Hiszen élőben sokkal lüktetőbb és vitálisabb a Strato külleme, köszönhetően a bőrhatású szövetnek… Ez a garnitúra azok választása, akik hatalmas U-alakot szeretnének, és e mellé szeretnének valami elegáns borítást is kapni, melyre méltán büszke lehet az ember vendégei előtt. A bőrhatású szövet eleganciában felveszi a versenyt a valódi bőrökkel, ám tapintása nem rideg, sokkal melegebb, kellemesebb anyag.

Arról nem is beszélve, hogy ezt a fajta szövetet kiemeltnek szokták tekinteni a könnyen tisztítható anyagok sorában.

Szóval, ha szeretne valami különlegeset a vendégek számára és ezzel együtt persze a család kedvére is tenni, akkor a Strato tökéletes választás lehet. Steppelt ülőfelülete, ívesen hátrahajló fejtámláival maximálisan eleget tesz a kor szellemének és designjának.

A Strato funkcionalitásban is próbálja a legtöbbet nyújtani, hisz ágyazható, melynek hála nem jelenthet gondot váratlan vendégeink elszállásolása sem. Rövidebb szárában méretes ágyneműtartót is találunk.

(Bár a garnitúra leghosszabb mérete 375cm, tanácsos legalább 400cm-es hellyel számolni a hátrahajló fejtámlák miatt!)

Jöjjön el hozzánk és tekintse meg személyesen is ezt a prémium kategóriás garnitúrát, ám mielőtt jön készséggel érdeklődjön telefonon is az épp aktuális kínálatunkról! Áruházunkban több száz azonnal elvihető ülőgarnitúra közül válogathat!

 

Elérhetőségünk

 

f