Sandigo L-alakú ülőgarnitúra

Relax háttámla és fejtámla funkciókkal

470 000 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Sandigo L-alakú ülőgarnitúra állítható háttámlákkal és fejtámlákkal

Jellemzően a mai fiatal párok népszerű választása a Sandigo-típusú ülőgarnitúra.

Az a kanapé szakít a hagyományokkal, hiszen csak másodsorban tervezték ülésre. Ülőfelületei rendkívül szélesek, felülete egyenes, mely a fekve megpihenni vágyók abszolút kedvence lesz. A kétoldali karfákat teljesen elhagyták a tervezők, csupán jelképes nyomuk látható, mely keretbe foglalja az egész garnitúrát, illetve tovább növeli, az amúgy sem éppen kicsi hasznos felületeket.

Rövidebb szára egy önálló ágy szélességével rendelkezik.

A Sandigo L-alakú ülőgarnitúra akkor sem fog cserben hagyni minket, ha vendégeket kell leültetnünk a kanapén, hisz háttámlái egy egyszerű mozdulattal mozgathatók, mondhatni hagyományos méretűre csökkentve ez által az ülőfelületet. A garnitúra szövete egy különleges, rácsos textúrájú, sűrűn szőtt anyag, mely strapabíró, könnyen tisztítható és nem utolsó sorban igen mutatós is.

Színe távolról szinte fehér, ám közeledve láthatjuk, hogy valójában inkább világosszürke.

A világos felületet sűrűn besteppelték, mellyel csak még kifinomultabbá tették az egész garnitúrát. A Sandigo alja ugyanezt a szövetet kapta, csak matt fekete színben. Fejtámlái mindenütt állíthatóak, lehajtott állapotban félkörívet formáznak, mely csak még barátságosabbá teszi küllemét. Mindezen túl a kanapé még ágyazható is, igazi megafelületet nyújtva, melyen minden gond nélkül elalszik majd két felnőtt ember is.

Jöjjön el áruházunkba és tekintse meg óriási kínálatunkat, melynek minden egyes darabja azonnal vihető is! Ha egy, vagy akár több darab is elnyerte tetszését weboldalunkon, akkor hívjon minket bátran, és érdeklődjön az aktuális készletről!

mérete: 310 x 190 cm

További sarokgarnitúra kínálatunkat is nézze meg.

 

f